bubenim motorumdu...
bi saniye bi saniye
bu benim eski

motorum. en iyi ben anlarım sanıyorum ki dilinden

bujilerle uğraşma çünkü onlar en fazla gaza boğulup ıslanabilir kuruyunca geçer.
bensatarke de sana hatırlatmıştım ya
çalıştırırken gaz verme
jiklesiz çalıştırmayı dene
olmadıysa yarım jikle
o da olmazsa tam jikle
2 ay çalışmadıktan sonra aküm bile bitmemişti sadece borudaki benzin uçmuştu, biraz yokuş aşağı gittim kendine geldi(depom dolu olsaydı o kadar bile uğraşmazdım sanıyorum ki

)
ve ertesi gün ilk basışımda çalışmıştı ahh sevgili motorum
(bütün bunların sırrı kapalı garaj-ısıtmalı)
e tabi o parkettiğim yerde çalışmaması normal gibi(ki bu soğuklarda)(bladebj ve marcos dostum bilir ellerimin nasıl donduğunu)
o ön diskten gelen ses arbetusun dediği gibi normal??? çok denedim ama geçmiyor soğukta genleşme farklarından artıyor galiba. frenler az sıkılı iken kalmıyor. tek deneyebileceğin araya gazete parçası sokup frenlesi sıkıp biraz gitmeye çalışmak. temizlenir belki.
vurduracağın zaman da jikleyi açmayı unutma ve tekrar ediyorum gaz verme(vurdururken de verme, normal çalıştırırkende). jikleyi sonuna kadar açınca gazı kontrollü olarak ver, eğer gazı yemezse gene boğulur ve istop eder. ayrıca akünün garantisi sürmekteydi, eğer sorunyaşarsan sol arka bagajda garanti belgesi var onunla akköprü migrosta odabaşı otomotivden plakayı vererek garantiden değiştirebilirsin.
ee sen neden hala burdasın?
yurtdışına çıkacaktınız noldu?
hatta marcosa da anlatsana hikayenizi ilgilenecektir...
saygılarımla ve rusyadan kucak dolusu sevgilerle
şu anda rusyadayım