Arkadaşlar macitimin aküsü bitti sanırım.Vurdurmaya çalışıyorum ama olmuyor.Arka teker kilitleniyor motor fren yapıyor ..Sorun ne olabilir?
vurdururken zaten kitler bunda anormal bi durum yokki :wiinkk:
Arkadaşlar macitimin aküsü bitti sanırım.Vurdurmaya çalışıyorum ama olmuyor.Arka teker kilitleniyor motor fren yapıyor ..Sorun ne olabilir?
arkadaslar sabah konuşması geçti ve şu an gelen bir haber üzerine motorumu satmaya karar verdim temiz bir tane 2. el nx4 falcon haberi geldi zaten uzun zamandır hazırlık yapıyordum. bugün kısmet olursa motorun ilanını veririm kapıda aslında bunu koye goturmek istiyordum ama bu sefer valide kesin vurur çünkü kapıda 4. motor olacak harbiden oyarlar beni (abimde 2 tane var)
benim motorun resimlerini buraya yaza doğru koyacaktım ilk koyacagim resimler satılık ilanı olacakmış kısmet akşama doğru resimlerini koyarım kısmet olursa isteyenlerin bilgisine
Arkadaşlar ikinci el ilanlarına bakıyorum da , MCT'lerin 2005 - 2006 ve 2007 modelleri arasında bir fark var mı?
wolff , biraz bilgi verseydin motosikletin hakkında.
batis dostum resimler ve detaylar burda yaziyor
http://www.sahibinden.com/11100km_de_temiz_2006_model_250mctWQQaXQQ6299563WQQpXQQdisplayitem
arbetus dostum eger benim falcon olayi olursa ben harbiden turnayi gozunden vurmus olacam daha motoru goremedim ama km olarakta cok iyi motorda cok temizmis arada olan kisi oyle soluyo tabi ben servise baktirmadan asla almicam servistede abim var dandik motoru al demezler bana oradan da sans var artik hersey hayirlisi diyorum

wolff , pazarlık payı var mı?Kilometresi biraz fazla motorun.
Şu an motorumu satmayı düşümüyorum zeten. falconda neleri beğenmedin keşke onları da yazsaydın.
Kornam bozuldu, anadolu yakasındayım, nereden ucuza korna bulabilirim acaba?
tahminimce problemini söyleyeyim.korna, farlar ve bütün elektotronik aksamın kabloları ön farın içinde yer alıyor.bendede olmuştu bu sorun.bazen çalıp bazen çalmıyodu.bağlantı kablosu gevşemiş içten.ilk olarak ona baktır...muhtemelen sorun hallolurKornam bozuldu, anadolu yakasındayım, nereden ucuza korna bulabilirim acaba?
Nasıl bozuldu? Bir de anadolu yakasında nerdesin?