afıyet olsun dostlarımumarım yıne yersınız gezersınız ya hayat ne guzel degılmı
sağol dostum teşekkür ederim.
afıyet olsun dostlarımumarım yıne yersınız gezersınız ya hayat ne guzel degılmı
Herkese selam,
Mondial 250mct almıştım geçen hafta, dedim ki kendi kendime müzik nasıl dinliycez...
bizim macitlere de devir göstergesi takılabiliyor. normalde ihtiyacım yok ama nasıl çalıştığını merak ettiğim için ben dedevir ve şarz göstergesi takıcam. Al işte bir masraf daha çıktı
sağlıcakla.
yok kanka ya aslında uğraşmayacaktım ama küçük küçük göstergeler tam da km saatinin yanına yakışaack cinsten. bir de bağlantısı çok basit geldi o yüzden heyecanlandım. eğer saat pahalı birşey değilse alıp takıcam ( 10 liradan fazla vermembenmi çeldim aklını yoksam? :queen:

valla Arbetus usta hepsi bi başkada.. ben kafayı hararet göstergesine taktım.. genellikle istanbul edirne gittiğim için motor sogumuşmu sogumamışmı? mola vermelimiyim vermemelimiyim derken benim eski kanuni 125c nin motor boyası soyuldu bundada ondan korktugum için çok sık mola veriyorum..
arkadaşlar motoru aldım sonunda tabi işin aslı şu!babacığım sağolsuna aldımotor evde yatıyo... şu an balıkesir örende ikamet ediyoruz.ankaradan alsaydım mct ile 600 km yol gidemezdim heralde doğrumu düşünüyorum bence doğruyom ama inşallah yanılıyorumdur çünkü o kadar uzun yola gelmez diye tahmin ediyorum...
slm beyler bu forum iyice coşmuş süper ya...ben motoru 2005 haziranda almıştım...2, yılını dolduracak az kaldı...motorumdan çok mennunum hız gayet tatmin edici bir süpap ayarı yaptırdım düz yolda 140 hafif yokuş aşşağı 145-148 gördüm....orjinal çantaları aldıktan 3-4 ay sonra söktüm fazla ses çıkartıyordu....deri çanta yaptırdım...ayrıca eksozların uçlarını yatay olarak kestim...sesi gerçekten süper...ayrıca gidonu söküp yerine ybr gidonu taktım...koruma demirimi çamurluğumu kırdığı için çıkarttım bana 32 ytl ye patladı...motor gayet güzel yaklaşık 2 yıldır biniyorum sıkılmaya başladım artık ..yaz sonuna doğru İnş değiştirebilirim..zaten bu benim tipim değil...alacak arkadaşlar hiç düşünmeden alsınlar ben aldığımda fiyat 3,290 dı şimdi 3,800 olmuş....
s.a
Arkadaşlar benim motorun yağı kendiliginden artıyor...
Motor sürekli buji yağlıyor ve kurum bağlıyor çalıştırmakta güçlük çekiyorum..
Motorun yağı neden artar.. Arzası nedir ne yapmalıyım...
Tşkler