pazarlık yapamadığım için bu konuda deneyimli bi kadro ile gidecem bayiye
şayet çok bişey indirtemezsem koruma demirini hediye etmesini isterim artık.
şu kredi alma ne kıl birşeymiş yaw. 50 sayfaya imza attım. birde aldığım krediden 225 ytl kesinti yaptılar. Kaldı bana 3175 ytl hede hayırlısı bakalım
bu arada bizim hatun sağolsun günlük hayatta rastladığım yaben ya motorun diyen kızlardan olmadığı için motorlarla aramızdaki sevgi bağına hiçbirşey demez. bilir ki ikisinin yeri başka.
bujileri değişticem NGK mı alayım numarası nedir peki.
bir de o mondial ve 250mct yazılarını sökerken çok zorlandınız mı iz kalıyor mu 250mct yazısında kalıyor diye duymuştum.
peki yakın tarihte alan arkadaşlar,
bazı modellerin jant tellerinde sorun oluyordu. bu sorun çözüldü mü?
sonuçta alacağım motorun belirli bir riski var ancak ailemi zor ikna ettim bu konuda ben sevinirken kredinin onaylanmasına onlar üzüldüler. ileride ciddi bir problemle karşılamamak için bu ufak ayrıntıları atlamam istiyorum.
çenem açıldı yine

motor almamı ölümsüzleştiricem bayiye ve teslim almaya kamerayla gitmeyi düşünüyorum. en azından fotoğraf makinası .
kadıköy bostancı tarafında kan emmeyen insan canlısı bir mondi bayisi biliyor musunuz? yada şöyle sorayım bu bayilerden hangisini tavsiye edersiniz. Sevpa bene ters kalıyor ben beyoğlu gebze arasında gidip geliyorum.
ehliyet için de 200 lira ayıracam daha çok çalışmam lazıım çoooook.
hepinize garbi yelli günler.