şuanda çelik jantlarda kampanya var mct nin.
Ayrıca bulamadığınız bütün mct yedek parçaları için web sitemi ziyaret edebilirsiniz.
kalyoncumotor.com
Siteyi inceledim hakikaten ürünlerin fiyatları çok cazip. Aksesuar olarak alınabilecek birçok ürün mevcut. Misal;
Şu an en basitinden bi elcik bile 5 10 lira, ısıtmalı elciğin 10 liraya satılması çok ilginç
http://www.kalyoncumotor.com/motorsiklet-isitmali-elcik#.UR7K0B3jfTo
alarm kiti
http://www.kalyoncumotor.com/motorsiklet-alarm-uzaktan-kumanda-seti-kanuni#.UR7PAB3jfTo
bu ikisi gayet makul.
-satılık 130-90-15 duro çıkma yeni gibi çok temiz teker( tamamen keyfe keder değiştirdim 150-90-15 bridstone aldım)
-ön çamurluk gri renk ( ben nikelaj yaptırdım, keyfe keder yani)
-satılık artçı sırt desteği( gayet temiz)
-satılık sırt desteği arkasındaki parça nikelajı 10 numara
-satılık stop lambası (hiç bir sorunu yok keyfe keder değişiyor)
-satılık orjinal plastik çantası ve nikelajlı (gayet temizdir) demiz destekleri( çantada lambalar çalışır durumda ama boya bakım ister ama pahalı değil isteyenin motoru ne renk olacağını bilmediğimden boyatmadım yoksa onuda boyatırdım)
-satılık ön sinyal lambaları gayet temizdir
- satılık orjinal elcikler( keyfe keder değiştiriyorum)
pazarlık sünnettir ve fiyatta anlaşırız. kesinlikle yalan olmadan ürünlerimi anlatım. sormak istediğiniz bişey varsa da 05362010120 nolu telefondan ulaşabilirsiniz
Arkadaşlar merhaba MCT min jantlarını değiştirmek istiyorum. Özellikle ön jant çok ince ve sevimsiz gözüküyor. Eğer oluyorsa çelik jant takmak istiyorum biraz daha kalın ve tok duran. Hangi modellerin jantları uyuyor buna bununla ilgili bir öneriniz var mı.
bir yerinde kısa devre var sanırsam zarar vermesin diye sigortayı attırıyor. bağlantı yerlerine bakarsan kabloların sorunu giderebilirsin.Arkadaşlar bende de bir mct 250 var marş sorununu çözemedim marş almıyor sigortayı patlatıyor kaç sefer yaptıysam da düzen tutmuyor bi fikri olan varmı nasıl yapa bilirim ... ?