düzen tutumayabilir haklısın ama bu şekilde de kullanmak istemiyorum ben motor aşırı ses çıkarmasını sevmiyorum bide sonradan egsoz taktıranlar oluyor farklı şekillerde bunlarda kaynak la olmuyor mu işini bilen birine yaptırsam. foto koyacağım bakarsın bi egsozlar böyle biçimsiz gözüküyor estetik sorunu da varkardeşim bence hiç egzozu kesip kaynaktı şuydu buydu yapmaya kalkma. ya komple orjinaliyle değiştircen ( ki biraz kalın gelir ) ya da bu şekilde kullanmaya devam edicen. kaynaklarsın ne düzen tutar ne de şangır şungur sesten başını alabilirsin. tabi bu benim fikrim. belki mantıklı bi öneri sunabilir arkadaşlar.
---------- Post added at 15:43 ---------- Previous post was at 15:34 ----------
---------- Post added at 15:50 ---------- Previous post was at 15:43 ----------

Uploaded with ImageShack.us
---------- Post added at 15:59 ---------- Previous post was at 15:50 ----------

---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 15:59 ----------

---------- Post added at 16:15 ---------- Previous post was at 16:04 ----------
bu da benim macit aldığımdaki halini sormayın biraz boşluğum da elden geçirdim derileri yırtıktı onlar yenilendi depo üstünü de ben tarif ettim usta güzel de yaptı sağolsun seleler ve depo üstü dahil 35 tl. çantalarda üst bölgelerinde solma vardı oralara ve ön çamurluğa kendim karbon kaplama yaptım... çantlar beni epey uğraştırdı ama güzel oldu görenler deri zannediyor.
püskülleri de usta döşemeleri yaparken kendim parçalardan yaptım
tek hoşuma gitmeyen egsozlar aldığım abi üstekini delik diye kesmiş ters çevirmiş kaynatmış içinde susturu kalmadığı için fena bağırıyor...istanbuldan ikinci el buldum ama arkadaş kargo ile göndermem elden veririrm dedi. elinde olan arkadaşlardan mesaj bekliyorum. sadece orjinal tüplerinide alabilirim. acele onu yapmam lazım önerilerinizi beklerim.