eski sayfalarda olması lazım yanlış hatırlamıyorsam jawa'nın jant telleri daha kalın vede uyuyor.Ben gayet memnunum.Değiştirdikten sonra tel kırılmalarının önüne geçebilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
ben cok yapan gordum ızmır karsıyada ınan güzel durmuyor custom yapman ıcın bazı grenajları sokmen gerekicek mct cılız bir chopper grenajlarda cıktımı bısıklet gıbı kalıyor
custom yapıp masraf edıceksen barı japonda dene şansını yada borallı ledowda regal raptorda falan. mct degcegıını sanmıyorum
şaseden baslıcam derken galiba arka şaseyi tekerlige baglıyan kısmı kesiceksin yeni şase yapıp arkaya BBS jant takıcaksın ona uygun birde lastık. sonra o arka janta uygun saçdan camurluk yapıcaksın bunların malıyetı fazla olucak ayrı sen yapabilecekmısın zor bir işlem.. eger aklımda fikir olussun diyorsan google akrepcustom yaz bak bu adam izmire butun custom chopperları yaydı
aslında mct'den custom yapan hayli fazla.ramzey ve mct'nin avantajı honda rebel ile aynı şasiye sahip olması.Açıları ve üzerinde çalışma olanağı hayli fazla.Geniş teker mevzusuna gelince 250cc'lik bir motora x5 lastigi takarsanız hem ufak bir motorda çirkin bir görüntü olacak hemde teker genişlediği içingüç kaybı yaşanacak.Birde yol tutuş'ta sıkıntı olacaktır
macit'i ilk cıktıgı zamandan bu yana kullanıyorum
2009 olması lazım
buda son hali
98 rebel
iki motor arasındaki farkı şasi veya boya'da göremiyorsunuz.Plastik kısımlar görmezden gelinebilir.Ancak mekanik kısım ;motoru açtıgınız anda fark cıkıyor tork anahtarı kullandıgım halde mct'nın kırılan pıyano,cıvata,subap haddı hesabı yok.Genede sevıyorum keretayı .gecen otopark'ta mct kurye motoru gordum merak edıp km'sıne baktıgımda 180.000km'de oldugunu gordum.Herkese allah nıce km'ler nasıp etsın