Bmw li MCT
Merhabalar, yaklaşık bir aydır mct sahibiyim. Motorumdan inanılmaz memnunum alırken çok tereddütte kalmıştım bunlar çin malı sonuçta. Muhakkak sorun çıkaracaktır diyordum ama şu ana kadar bana en ufak bir sorun bile çıkarmadı. Üzerinde ekstradan iki kask ve az dolu bi sırt çantasının rahatlıkla sığabileceği çanta, ekstradan arka stop ledi, sis farları ve ısıtmalı elcik var.
Ben bir polisten aldım aldığımda yaklaşık 7500 km civarındaydı şu an 8400 km'de. Aldığım kişi motorla Hakkari'den geldi Konya'ya. Buda 1300 km demek. Ehliyetimin çıkmasını bekliyorum şu an. Bende ehliyetim çıktığında kısa sayılabilir uzun yola çıkmayı düşünüyorum.
Bu arada eski sahibi motorun üzerindeki Mondial yazılarını çıkarıp BMW logosu yapıştırmış. MCT yapı olarak biraz daha pahalı modern motorları andırdığı için gören BMW olduğunu düşünüyor

Dün bi programa geç kaldığım için motorla gittim sahnenin olduğu tırın yanına motoru bıraktım cengaver bi abi yanıma geldi " Ortak bu kaçlık yav? Bizde şahin var takas edelim mi?" dedi. Abi dur geç kaldım sahneden inince konuşuruz dedim. İnince adamın yanına gittim konuştum herif Mondial olduğunu anlamamış

Motoru BMW sanmış. Kara düzen gibi al motoru ver arabayı desem verecek
Bu arada arka çanta çok fena işe yarıyor, artı yan çantalar plastik olduğu için kurye motoru görüntüsü vermiyor. Hatta gayet şık duruyor. Yan çantalarla ciddi bir uyum sağlıyor. Şu an söktüm arkaya sisy bar taktım. Yola çıkarken yine büyük çantayı takarım. Bunlarda fotoğrafları.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
Sevgili arkadaşlar,
Size bir akıl danışmam lazım.
Motorla bir yerden gelip motoru durdurduğumda, motor henüz sıcakken, vites pedalının oradan sadece ama sadece 2-3 damla yağ damlıyor. Tahminime göre motor soğudukça yağ kalınlaşıyor ve damlayamıyor. Sizce bunu baktırmalı mıyım, yoksa bu şekilde kullanamayım mı? Yada kendim yapabilir miyim?
Bu durum bendede var. Çok ciddiye almadım ama servise bakıma gidince gösterecektim. Sorun mudur ki bu?