Ben paşabayırdayım tanışmak isterim seninle .Bu yaşıma kadar motor sevdası yoktu ama bir arkadaşıma artçı olmamla başladı herşey önce hyosung gt250 naked heves ettim ama temizine bütçem yetmedi , bütçemin yettiğinin çıkaracagı masraf beni korkuttu vazgeçtim o sevdadan.Arkadaşımda 125 kt var 2005 model ama ne bileyim daha oturaklı bişey olsun istiyorum sen ne dersin 250 mct için ne kadar bütçe ayırmalıyım bu arada ilgin için teşekkür ederim...
yakıtı nedir mctnin acaba 100 km ne yakıyor ..?
beycivan noyu yollayamıorm neyse yüzyüze konusurz artık CEM ilgin için saol galiba mct 250 alıcam dün ehliyet sınavıma girdim heralde mayıs gibi ehliyetim elimde olur motorumuda aynı gün almayı planlıorm umarım alışırım yormaz beni
peki güvenli son hızı nedir motoru zorlamadan bağırtmadan çıkabildiği son hız nedir ?
yok her gün yol yapmayacağım ben motoru keyif için alıyorum alıcam boş zamanımda etrafın tadını çıkara çıkara gezicem başka amacım yok![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...llanilmis-garaj-motoru-acilll-75252510/detay/
Bu motor hakkında neler söyleyebilirsiniz arkadaşlar ?? Yorumlarınızı bekliyorum fiyatı olsun km'si olsun ..