aliçoo çok saol yardımın için birde bana bu jant ve yag konusunda yardım ederseniz çok sevinirim
Kardeşim hayırlı olsun Allah korumalarını test etmeyi nasip etmesin.korumalarımı aldım nitro kask mont diz koruma bot böbrek koruması eldiven eksiğim kalmadı. şimdi sadece havaların biraz ısınması kaldı geriye.
hepsi ne akadara maal oldu ankaradan almıştın demi teşekürlerkorumalarımı aldım nitro kask mont diz koruma bot böbrek koruması eldiven eksiğim kalmadı. şimdi sadece havaların biraz ısınması kaldı geriye.
![]()
açıkçası zevkler tartışılmaz ama öteki motorun senin motorun durumuna göre değerlendirilebilir. Şahsen ben yerinde olsam düşeşe gelicek bi fark isteyip felan beklerdim. Sonuçta tarz olarak kanuni racer bana hiç hitap etmiyor. Ayrıca o makina tek silindir elbette yakıtı düşük olucaktır ama titreşime dikkat derim.
Birde Kanunide parça fiyatları tuhaf denicek kadar yüksek herken ondan şikayetçi.
Bunuda dikkate almak lazım eğer kullanmak için değişiceksen.
Arkadaşım yazdığın mesajları çözmek biraz fazla yoruyor; noktalama işaretlerine dikkat edip yazabilirsen insanlar daha fazla yardımcı olabilir. Zincir gevşer her türlü, arada sıkıştırmak gerekiyor. Çelik jant kesinlikle tavsiye ederim; tel jantlar çatır çutur kırılıyor, bir de doğru dürüst akort yapacak yerler bulması büyük dert. Ayrıca çelik jant taktırdığımdan beri titreşim konusu da çok büyük oranda azaldı. Linkteki çelik jantı da iyi bulmuşsun; ben jinlun takdırdım, kampanalar da değiştiği için pahalıya geldi bana. Sitede de kapıda ödeme sistemi diyor, arayıp bir sormanda fayda var bence. Bir de kargo parası ne kadar gelecek onu da öğrenmek lazım. Malı teslim alınca ödeme yapabiliyorsan neden olmasın?arkadaşlar ben kafaya kötü taktım bu işi yaza toplayacam ben bu motoru şuan eksik olan arka dişliyi 34 yapacam ön dişliyi sıfırlayacam zincir alacam jantı çelik yapacam egsozu kendim kesip içini boşaltacam ANKARA yardım edecek parça hususunda arkadaşlar sadece jantı bulamadım digerlerini buldum haftaya alacam jantıda istanbulda buldum güvenemedim http://www.sahinmotorsiklet.com/index.php?route=product/product&product_id=563 bu adreste bunlarda yanlışım veya önerisi olan varmı şimdiden teşekürler
Arkadaşlar jant teli kırması bende de oldu arka jantta tek tel kırıldı. Ancak ayarları düzgünse pek olmuyor.
Sigorta olayı ise şirkette nşirkete değil kişiden kişşiye daha fazla değişiyor. Ben 35 liraya sigorta yaptırdım. Bu sizin üzerinize daha önceden araç sügortası olmasına kazanız olmasına vs göre değişiyormuş. ( Sigortacı arkadaşın bana söylediği)
jant olarka da regal reptorun janyını kullanan arkadaşlar var ama bendenemedim uyduğunu biliyorum ve gördüm motorlarımızın üzerinde ancak bir ihtimal ön ve arka göberklerde değiştirilmiş olabilir.
Kardeşim egsozu daha çok ses çıkarsın diye boşaltıyorlar ekstra bi sorun varsa bilemem ama hem çevreye zararlı hem de yakıtı artırır.ekzosun içini niye boşaltıyorsun anlamadım. tıkalımı? egsozun içindeki malzeme doğayı korumak için konulan çig benzin filtreleyen bir malzeme. bence boşaltma derim bir yeşil çevreci olarak.