Benim 250 mct'yi gelecek ay içinde yaklaşık 11 bin kmde satmayı planlıyorum. Varsa ilgilenen haberim olsun.
ahmet kardeşim a.s. ikinci motor ilkine göre (görünüş olarak) daha temiz duruyor. Km eğer orjinal ise ikinci daha mantıklı geldi bana. Tabiki bilen bir ustayla git iyice bir incelesin motoru. Resimlerden yorum yapmak ancak bu kadar oluyor. Bu arada ikinci motorda motor koruma demiri yok. Gerçi çok pahalı bişey değil ama eğer onu alırsan hemen taktırmanı tavsiye ederim.
Arkadaşlar bu arada bizim motorların ön freni ABS mi?
Arka tarafa ben kromdan yaptırmayı düşünüyorum kilitli hadda malzemeyi bulursam kendim yapacagım acele etme ben resim koyarım kesin hoşuna gidecektirdeneyin 40 -50 ile giderken ön frene asılın kitlenmezse abs vardır kitlenir kaymaya başlarsanız abs yok. kullanım kılaavuzunu sormuştum kimseden ses çıkmadı.
arka canta alacağım. kilitli olmasını istiyorum. benim yan cantalar deri olduğu için kilitlenmiyor. kask mont koymak için hangisini önerirsiniz. koruma demirini ankarada nerde yaptırırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
[/COLOR]
Aliçooo kardeşim saolasın bende öle düşündüm sıfır sayılır km orjinal diyor ama bende pek anlamıyorum motordan. Koruma demirini dediğin gibi alırsam direk taktırıcam çünkü neredeyse orta okulda kiraladığım motorlardan sonra motora binmişliğim yok...
ön fren ABS diye biliyorum çünkü baya bi yorum okudum biri tecrübe ettim ön fren ABS diye yazmış ama sadece yorumlardan okuduğum bu...
kardeşim bırak 40-50 yi 10 km hızla giderken yoğun trafikte ön tekeri kitlemişliğim var. Demek ki ABS yok bizim motorlardadeneyin 40 -50 ile giderken ön frene asılın kitlenmezse abs vardır kitlenir kaymaya başlarsanız abs yok. kullanım kılaavuzunu sormuştum kimseden ses çıkmadı.
arka canta alacağım. kilitli olmasını istiyorum. benim yan cantalar deri olduğu için kilitlenmiyor. kask mont koymak için hangisini önerirsiniz. koruma demirini ankarada nerde yaptırırım
aynen dediğin gibi sağ sola kaydırmadığın sürece mükemmel bişey ön firen motor da ağır oldugu için. abs beence iyi bişey degil maksat lastiği kaydırmadan yavaşlamaksa yada durmaksa marifet abs d degil elimizde olmalı.deneyin 40 -50 ile giderken ön frene asılın kitlenmezse abs vardır kitlenir kaymaya başlarsanız abs yok. kullanım kılaavuzunu sormuştum kimseden ses çıkmadı.
kardeşim ben de karabüklüyüm ama ankara da yaşıyorum. Sanırım şu anda 3 kişi olduk forumda karabüklü :d Benim motorumda satılık ilana bir bak. İlanda numaram mevcut. Ara görüşelim.Şamil abi ilandaki motor güzel duruyor ama Safranboludayım ve benim tecrübem yok İstanbuldan buraya getirmek biraz sıkıntı olur benim için o yüzden yakın civarlara bakıyorum.
hocam bursada 31 li 26 tl ye satılıyoırBenim 250 mct'yi gelecek ay içinde yaklaşık 11 bin kmde satmayı planlıyorum. Varsa ilgilenen haberim olsun.
33 diş aldım senin istedigin zor biraz benim buldugum yerde 33-34-36 diş vardı sadece özel imalat bunlararkadaşlar 30t dişli lazım hiçmi yardımcı olabilcek birisi yok koca forumda ya :S
kardeşim ben de karabüklüyüm ama ankara da yaşıyorum. Sanırım şu anda 3 kişi olduk forumda karabüklü :d Benim motorumda satılık ilana bir bak. İlanda numaram mevcut. Ara görüşelim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-tertemiz-mct-250-56526501/detay/