cihanne kardeşim öncelikle bursa izmit seyahatinizde güzel bir gün geçirdiğinize inanıyorum bende 4 5 aydan beri uzun yol yapamadım ama ramazan sonu bandırma istanbul(avcılar) seyahati planlıyorum. İdo ya binmeden karayolunu kullanacağım. Şimdi yakıt tüketimi için çok yazdım ancak bir kez daha yazıyorum 1 lt benzin düz yolda 80 km sabit hız ile 30 km yolu rahat rahat götürür. Ancak 90-100 gibi ve üzeri km lerde yakıt tüketimi fazlalaşır.yinede sizin 110 km hız ile kullandığınıza göre 200 krş a yakın yakmasını yadırgamamak lazım.Açık hava filtresiyle bu yüksek hızlardaki performans artışını ve yakıt tasarrufunu denemeni isterim. Bir mct nin 90 km den sonra bile hava gaz yemeye can atması çok hoş bir durum. uzaktan kumanda olayı için elekrtik tesisasında sık sık sorun yaşacağının garantisini veririm.Biliyorsunuz tesisatın demet kabloları benzin deposunun altından ve far tasının içinden geçiyor. Bu noktalar sık sık sökülmeye uygun yerler değil. Ön disk firen kiliti kullanmanız daha makul olur. Benzin şamandıraları sık sık bozulduğu için göstergelerin hiçbirisi gerçeği göstermezler eğer bandırmaya yolun düşerse modifiye konusunda yardımcı olurum. herkese saygılar.
Evet Erdeğ'e giderken mecburi istikamet Bandırma. Haftanın yarısına yakın bende Erdek'te bulunuyorum. Kapıdağ yarımadası turlarımız genelde Erdek Ocaklar Narlı Turanlar güzergahından devam ediyor. Bu pazar yine dağın zirvelerindeydik o kadar güzel manzalar yakaladık ki insanın hiç ayrılası gelmiyordu.Eğer bu motor olmasa bu gibi yerleri gezip görmek dolaşmak sadece bir hayaldi. Hatta arkadaşlarım gittikleri yerleri anlatırdı bende dinlerdim o zamanlar benim de öyle gidip dolaşmam nerdeyse imkansız gibiydi. Ama motorla tanıştığımdam beri hep aklımdaki planlar, hayalimdeki yerleri dolaştım.507 349 61 93 bu telefon forumdaki çok kişide var görüşüyoruz zaten özele gerek duymuyorum. Herkese kapımız açık dileyen gelebilir misafirimiz olabilir.şimdilik görüşmek üzere