Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Bugun 1 tane alıyorum![]()
hayırlı olsun , mct ailesine hoşgeldin :cat:
Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Bugun 1 tane alıyorum![]()
oscar senin ustan beni perişan etti birader usta falan değil haberin olsun yanılmışız kimseye bence önerme motoru söküyo toplamadan geri veriyo adamla fena bozuştuk bilgin olsun ve sorunum hala çözülmedi...
Sonunda Mct 250 mi aldım. İlk izlenimin gayet güzel. Keeway superlight kullanmış biri olarak titreşimi yok denecek kadar az. 90 km den sonra azda olsa hissediliyor bu super birşey. Yalnız viteste boşa atmak ölüm. Bunu neden yapar? Sorunu nasıl çözeriz?
Sonunda Mct 250 mi aldım. İlk izlenimin gayet güzel. Keeway superlight kullanmış biri olarak titreşimi yok denecek kadar az. 90 km den sonra azda olsa hissediliyor bu super birşey. Yalnız viteste boşa atmak ölüm. Bunu neden yapar? Sorunu nasıl çözeriz?
Arkadaşlar, daha önce bahsetmiştim motorun akü ve hava filtresi kapaklarını nikelajlı folyo ile kapladım diye... Bugün kapakları motora takıp bi kaç fotoğraf çektim... Folyo biraz parlak duruyor ama zamanla güneş ışığı ve kir biraz daha matlaştırır, renk farkını yok eder diye düşünüyorum... Bence fena olmadı, sizin de yorumlarınızı bekliyorum...
ben yarın arar gerekeni söylerim.. ama emin misin mehmet abi olduğuna ? ona göre gideceğim olmadı yanına bir güzel ağzıma geleni söylerim.. beni forumda az çok tanıyan tanır kimseye kötü birşey önermem :wiinkk:
valla oscar evet mehmet usta az esmer tenli biri o olduğuna eminim seni tanıyo sorunuda çözemedi motor incek falan dedi salladıda salladı bana bu motoru mct yi iyi bilen bir adam lazım mondial servisinden harbi usta beylikdüzüne yakın varsa yardımcı olsun
Hocam karbüratörü serviste yada tamirci eline alıp yakıtı düşürcem diye kurcalarsa bunun ceremesini motorun sahibi çeker. Yakıtı düşürmek isteyen kişi uygun devirde uygun vites kullanıcak sübap ayarı düzgünse debriyaj kaçırmıyor ise fren diski arka balata normalde sıkı değilse motor en fazla fabrika değerlerinde yakıt tüketir. Ben çok tecrübe ettim ne zaman birisi karbüratörü bir nedenden dolayı açsa kapatsa bir daha iflah olmamıştır. Ben bunu söyler bunu savunurum ciddi bir arıza olmadıktan sonra şu karbüratör en son kurcalanıcak malzeme.İğneyi aşağıya indirince az yakar diye kimse idda edemez bu sefer az yakıyor düşüncesine sahip kullanıcı daha düzensiz ve eskiye nazaran çok kullanıyor. ümitbt iyi yapmamış kardeşim usta.görüceksin yakında hava yakıt ayarı değiştiği için sübapların, ilk önce eksozlar vurucak.
Arkadaşlar, daha önce bahsetmiştim motorun akü ve hava filtresi kapaklarını nikelajlı folyo ile kapladım diye... Bugün kapakları motora takıp bi kaç fotoğraf çektim... Folyo biraz parlak duruyor ama zamanla güneş ışığı ve kir biraz daha matlaştırır, renk farkını yok eder diye düşünüyorum... Bence fena olmadı, sizin de yorumlarınızı bekliyorum... İşte Fotoğraflar ;
![]()
![]()
valla oscar evet mehmet usta az esmer tenli biri o olduğuna eminim seni tanıyo sorunuda çözemedi motor incek falan dedi salladıda salladı bana bu motoru mct yi iyi bilen bir adam lazım mondial servisinden harbi usta beylikdüzüne yakın varsa yardımcı olsun
güzel olmuş kardeşim güle güle kullan. Ama boşlukbırakmadan nasıl yaptın onu. bide selenein temas ettigi yerler çabuk yırtılır gibime geliyor. üsteki nikelajın bittigi yerden devam etsen yani sele kısmına yapmasan arka ayakçagın orsa da bitirsen nasıl olur. ama tabi bi öneri yanlış anlama böylede çok güzel duruyo:cat: