Arkadaşlar,
Arka süspansiyonun boyutunu öğrenebilir miyim?
Sevgiler...
Arka süspansiyonun boyutunu öğrenebilir miyim?
Sevgiler...
uğurcum nasl gv 250 den memnun musun_?
slm herkese eveeet eğer biz ustayı beklersek daha çok işimiz var gibi beycivan kardeşim öncelikle yardımına ihtiyacım var karbüratörü kendim sökmeye karar verdim sadece hava filtresinine giren hortumu sipariş verdim onu bekliyorum sana sorum şu olucak karbüratörü sökünce neresine bakmam gerekicek sanırım şamanıranın içindede ince gözenekli bir filtre var soldaki karbüratör yavaş dolduğundan veya sağ daki motor tekliyor buji kesiyor vesaire ama sağ tarafa verimli dolmuyor bence şimdi söküp bir bakıcam başka neresine bakmam lazım hava ayarını zaten biliyorum biliyorumda kendim ayarlamıştım usta baktı bunlar çok sıkılmış dedi ama dediğin gibi yaptımtam sıktım 3 tur geri açtım ikisinide usta çok sıkılı dedi ayarladı güya birde şu var bu karbüratörün en üst kısmında duran kapak ne kapağı 4 vidalı temizlik için onlarıda sökmem gerekirmi yada karbüratörü birbirinden ayırmaya gerek varmıdır yani kısaca bana söktüğümde neler yapmamı anlatabilirmisin zahmet olmazsa kardeşim yardımların için çok sağol......
daha öncede söktüm taktım oscar sorun değil gene uğraşırım zaten ben çözemezsem alır en son karbüratörcüye götürürüm başka çare yok kardeşim
arkadaslar bende dun aksam bır sorunla karsılastım daha onceden motoru ayaklıkdan kaldırınca motor vıtesdeyken debrıyaja basınca motor calısıodu fakat su anda neden se vıtesdeyken calısmıyor bunun sebebı nedır ?
abicim aramıza hoşgeldin.. selam ve saygılarımızla :rendeer: