forumdan motorunu satmayı düşünen varmı acaba
Benim motoru satıcam ama otobüslere geri dönmek istemiyorum motoru sattığım gibi yeni motoru bulmam lazım yani öyle denk gelse süper olurdutakas düşünen olursada mesaj atın görüşelim.
Boyum çok uzun sıkıntı oluyo bu motorda o yüzden değişmek istiyorum açıkcası hem vitesli tecrübesi edinirim
maddi durumun ne bilmiyorum ama, mct yerine gv alman daha makul kanka.. tabii bulabılırsen o ayrı :mrgreen: 3 tane baktım buralarda 3 üde tırt çıktı..
gv şimdilik kalsın hocam 1500-1700 benim maddi durum![]()
anladım ali..hayırlısı olsun bakalım..dikkatimi çeken mct ilanı olursa paylaşırım seninle :cat:
250 mct ye celik jant aldım on arka neyse
arka lastıgı 150-90-15 takmayı dusunuyorum daha once takanlar varmı?
bıryerlere degermı
vitesli motor kullanmak sıkıntı olur mu gibi bişey sormuş arkadaşımız.
ben hayatımda taş çatlasa 50 km yol yapmışımdır vitessiz motorla o da köye gittiğimiz yaz aylarında olmuştur.
direk mct 250 ile başladım. ilk hafta biraz sıkıntı yaşadım alışana kadar şimdi bi sıkıntımız yokehliyet dışında tabi.
bu musluk problemi bende de var. daha 250 kmde motorum yaklaşık bir haftadır benzin musluğundan benzin damlatıyor.
Musluk sipariş ettik inşallah sıkındı düzelir yeni muslukla.
Depoyu fullemeye korkuyoruz yahu. şıp şıp liralar akıyo motordan :S
anladım ali..hayırlısı olsun bakalım..dikkatimi çeken mct ilanı olursa paylaşırım seninle :cat:
StyLeOscaR
hocam bu açık hava filitresini takmak için illede kututu sökmek mi lazım... eger oyleyse nasıl olacak geçen söküyüm dedim. salıncagı indirdim deponun altında da bi vida varmış vazgeçtim. bilmeden iş yapmamak için ilk önce sizden ögrenmek istiyorum bilen söken varsa tarif edebilir mi. şimdiden teşekkürler iii geceler
muslugu yerinden sök kelebegide çıkar alt tarafta bi vida var onu da sök içinde lastik var git tüpçüden yenisini al onlarda oluyor yenisini tak olay tamam bi musluga 20 lira vermek bana göre ölmekle aynı şey:cat:
arka jant 200, on 175 gıbı geldı ben usaktayım buradakı mondıal bayıısınden getırttırdım nerden aldıklarını bılmıyorum sanırım bırazda kar almıslardır neyse
neyse 150-90-15 lastıgıde getırtecegımm fakat motora degıp degmeyecegını bılemıyorlar bende bır bılen vardır dıye sorayım dedım eger lastık olmassa ıade almayacaklar
Jant arayan arkadaşlar, şu siteye bi bakın, bi telefon açıp bilgi alın, belki işinize yarar...
http://www.ugurstore.com/urun/urun_detay.php?uid=43

allah bunların belasını versın dıyecem olmayacak burayı 50defa aradım jant hem ellerınde yok hemde fıyatlar eskı fıyat 2006dan kalma. o zaman ılanı kaldırın dıyorum 50defa tamam abı kaldırıcaz dedıloer halen kaldırmadılar gitti.
Nette dolaşırken gördüm, paylaşayım dedim, demek ki ilgisiz bi esnaf... Kendi kaybeder, yapacak bişey yok...
Bende, dün arkadaştan 250 MCT aldım. Küçük çaplı toparlamalar yapmayı düşünüyorum... Bakalım neler olacak... :queen: