Faustxx' Alıntı:ben bir depo benzin ile 170 km gittim yuhhhhhh yaw bu işte bir terslik var ama ne anlamadım genelde jikle kapalı kullanıyorum ilk çalıştırma anı hariç ki jikle acık bile olsa u kadar çok benzin yememesi lazım sizce sorun nedir yaw.
Sevgili journeyman 35 dostum, çok sağol çanta meselesini sormuşsun mahçup oldum sana karşı flama işininde üstüne fazla düşemedim vizeler yüzünden.çanta meselesinide ben çizip sana yolluyacam yada beğendiğim bir çanta modeli bulursam sana resmini yollarım. emitasyon çanta istemiyorum illaki deri çanta istiyorum işin aslı kendim yapmak istiyorum ama tek derdim dikiş konusu ve deri bulma deriyi bulsam dikişi bir şekilde hallettirirdim.
bana en kısa zamanda koruma demiri lazım dostlar burda yok oralarda varsa nasıl alırım ne şekilde alırım bilmiyorum.
Dostum geçmiş olsun, umarım tekrarı olmaz...
Burada da aynı şeyler geçerli hiç merak etme....zaten kendimden diil korkum, etrafı kolaçan etmekten yorgun düşüyorum ben de....
Koruma demirini biz de İstanbul dan aldık...
www.sevpa.net
Ayhan Bey yardımcı olur sana da...Güntekin dersin İzmir grubundan ....
Benzin konusunda da diyeceğim bişi yok...bence de tanıdık yerlerden almakta fayda var...aynı şeyler bazan arabada da oluyo..aynı yolu gidemiyorum aldığım yakıtla ....Kurşunsuz 95 Oktan alıyosun di mi bu arada...
Çanta konusunda, ben önümüzdeki hafta izne çıkıyorum...
Şu arka minderi ve Sissy i halledicem..gittiğimde amcadaki hazır modellerin fototğraflarını çeker, gruba atarım...arzu eden olursa da yaptırırız....
Selamlar, sevgiler...
Kazadan uzak , tekerler düz bassın hepimizde...
Keyifli ve güvenli sürüşler....
FLAMA diyom ama FLAMAAAAA:queen: :queen: :queen: