Mondial Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhabalar arkadaşlar.
sıfır mct 250 aldım stoklarda tutulan son kalanlardan

başlangıç için herhangi bi ayar yapmamız gerekir mi
tecrübeli kullanıcılar şöyle böyle yapabilirsin şekllinde bilgi verebilirler belki bana :)

teşekkür ederim

Hayırlı uğurlu olsun dostum,motoru ilk 1000 km de sınırlarını çok zorlama.Mutlaka yağını değiştir,çünkü ilk yağı bayağı bi kalitesiz.Birde tüm civata aksamını kendin tekrar sık.bazen servisler motoru toplarken bazı vidaları sıkmayı unutuyolar.
İyi bir seçim yapmişsın,umarım pişman olmazsın hiçbir zaman.

arkadaslar nisan 15 te istanbuldan edirne keşan'a gıtmeyı dusunuorum ama cok buyuk bı korkum var mct lerın lastıklerı şamriyellı oldugundan ya yolda patlarsa dıe cok korkuorum bızım mctlere dublex lastık oluomu yada daha ıyı sadece fıtılle kapatılabılcek bısı ? motorum daha 170km de

çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için.

Hayırlı uğurlu olsun dostum,motoru ilk 1000 km de sınırlarını çok zorlama.Mutlaka yağını değiştir,çünkü ilk yağı bayağı bi kalitesiz.Birde tüm civata aksamını kendin tekrar sık.bazen servisler motoru toplarken bazı vidaları sıkmayı unutuyolar.
İyi bir seçim yapmişsın,umarım pişman olmazsın hiçbir zaman.

kovboy03 hocam afyon şuhutluyum ben de sen neresindensin ?

semih

o hortum basınc hortumu degildir

dikkat ettiyseniz o hortum hava filtresi kutusuna gider
bır hortumunda motor blogundan hava fıltresıne dogru gıttınıgı gormussundur
son bahsettıgımın gorevı hem yag basıncını optımum duzeyde tutmak
vede fıltreyı yaglıyarak fıltrenın daha verımlı calısmasını saglar
o agzı tıpa ıle tıkalı olan hortumda fıltreye gelen fazla yag'ı kutudan uzaklastırmak ıcındır.toz ile o yag karıstıgında jel kıvamını almakta
ve fıltre partıkullerı daha verımlı sekılde tutabılmekte
eger acarsan ıcerıdekı vakum etkısını azaltmıs olacaksın oradanda hava cekmeye calıscaktır

arbetus zaten belırtmıs neyse :mrgreen:

_Play_06
plastikleri cıkarmaya calısırken zorlamayın
yoksa zorlamınızla kırılmayacak plastık yok
dikkat edilmesi gereken baglantı yerlerının egri olmaması
yoksa kapakların tırnaklarını zorlayarak
kırılmasına zemin hazırlamakta
zor cıkma durumu varsa baglantılar kontrol edılmelı
gereklıyse cekıc ıle duzeltılmelı
buna ragmen ugrastırıyorsa
ıpucu :plastıklerı sokerken elınızı kapagın arkasına sokun tırnakları elınız yardımıyla cıkarın

Benden alıntı yapaydın ya yorulmasaydın dostum. bir ara görüşelim. Benim yine bobberım geldi elde de hazır bi kurban varken :) Bu arada VN dede süper bii Bobber potansiyeli var. kaynaksız boyasız hemde :) Bu arada egzos imalatı işine soyunuyorum. Bir de chop shop vari garaj açtık arkadaşla malzemeleri yavaştan alıyoruz.

Sağlıcakla.

fotograflarını gordumde yahu tank gibi motor o :)
sportster hava civa :)
hazır softtail'de yanlız o iri parcaların her birini kucultmen lazım
buda keseyi delmen anlamına geliyor:mrgreen:
harbimisin? atolye (kendim yap)olayını oldum olası severım.
bır yardımım dokunabılırse ne mutlu
sevindim dostum.giderlerinide bir sekilde oradan kazanabılceklerınle cıkarabılırsın
shop olayıda var super olur.bu arada senın vn icin ayaklık bakmıstım.aynısına rastlıyamadım
fıyatıda makul.kuryakyn'di galiba

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Rear-Foot-Pegs-Kawasaki-Vulcan-VN-200-800-1500-1600-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem45f9512f52QQitemZ300535590738QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories#ht_2736wt_965

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kuryakyn-Iso-Wing-Footpegs-Metric-Cruisers-4452-/270635340183?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item3f031f9197

orjinali pahalıymıs

Son düzenleme:
_Play_06
plastikleri cıkarmaya calısırken zorlamayın
yoksa zorlamınızla kırılmayacak plastık yok
dikkat edilmesi gereken baglantı yerlerının egri olmaması
yoksa kapakların tırnaklarını zorlayarak
kırılmasına zemin hazırlamakta
zor cıkma durumu varsa baglantılar kontrol edılmelı
gereklıyse cekıc ıle duzeltılmelı
buna ragmen ugrastırıyorsa
ıpucu :plastıklerı sokerken elınızı kapagın arkasına sokun tırnakları elınız yardımıyla cıkarın

dostum bnm pLastikLerLe iLgiLi bir sıkıntım yok ama yinede sağoL =)
onu başka bir arkadaş sormuştu sende güzeL cvpLamışsın.

arkadaslar nisan 15 te istanbuldan edirne keşan'a gıtmeyı dusunuorum ama cok buyuk bı korkum var mct lerın lastıklerı şamriyellı oldugundan ya yolda patlarsa dıe cok korkuorum bızım mctlere dublex lastık oluomu yada daha ıyı sadece fıtılle kapatılabılcek bısı ? motorum daha 170km de

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=262977&Productid=otev041300

lastik tamir köpüğü var çok pratik lastik tamiri konusunda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:50 ----------

Benden alıntı yapaydın ya yorulmasaydın dostum. bir ara görüşelim. Benim yine bobberım geldi elde de hazır bi kurban varken :) Bu arada VN dede süper bii Bobber potansiyeli var. kaynaksız boyasız hemde :) Bu arada egzos imalatı işine soyunuyorum. Bir de chop shop vari garaj açtık arkadaşla malzemeleri yavaştan alıyoruz.

Sağlıcakla.

hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın inş..

Merhaba arkadaşlar. Ehliyetimi alır almaz bir adet mct 250 düşünüyorum. Yanlız bir sorum var. Acaba sevpaya gitsem senet ile alabilir miyim? Kredi kartım var ancak ailevi sebeplerden o ödemenin kredi kartı ekstresinde gözükmemesi gerek. Bu şekilde alan var mıdır? Yarısı nakit diğer yarısı senet olabilir.

dubless lastik takılır takılmasınada jant'larıda değiştirmen lazım.motoru aldıgın bayi bu konuda sana yardımcı olabilir.tel jant ile çelik jant arasında 400tl bir fiyat farkı vardı

köpük daha çok tubeless lastikler için.
tamirciye gidecek kadar zaman kazandırıyor
eğer iç lastikliye uygularsanız o iç lastikten bir daha hayır beklemeyin
yenisini almanız gerekecektir
yada yanına levye ,anahtar ve yama takımı alacaksın

hangisini becerebilcegini inanıyorsan
secim senin

forum'a degilde sevpayı arayarak sorsan daha mantıklı olacak

ufo

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım paylaşımlarınızın çoğunu okudum ve inanın çok bilgilendim. Bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim emeklerinize sağlık size bir sorum olacak 15000 kmde bir MCT var almayı planlıyorum ama Km'den dolayı biraz korkularım var ne önerirsiniz daha önce hiç kullanmadığım bir model ve 250 cc ye ilk defa bineceğim ne kadar yakar ve 8 yıldır motor kullanmıyorum neler yapmam gerekir ayrıca 2.500 tl de fiyatı var Ankarada gösterebileceğim güvenilir tavsiye edeceğiniz bir yer veya usta varmı? önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

fotograflarını gordumde yahu tank gibi motor o :)
sportster hava civa :)
hazır softtail'de yanlız o iri parcaların her birini kucultmen lazım
buda keseyi delmen anlamına geliyor:mrgreen:
harbimisin? atolye (kendim yap)olayını oldum olası severım.
bır yardımım dokunabılırse ne mutlu
sevindim dostum.giderlerinide bir sekilde oradan kazanabılceklerınle cıkarabılırsın
shop olayıda var super olur.bu arada senın vn icin ayaklık bakmıstım.aynısına rastlıyamadım
fıyatıda makul.kuryakyn'di galiba

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Rear-Foot-Pegs-Kawasaki-Vulcan-VN-200-800-1500-1600-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem45f9512f52QQitemZ300535590738QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories#ht_2736wt_965

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kuryakyn-Iso-Wing-Footpegs-Metric-Cruisers-4452-/270635340183?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item3f031f9197

orjinali pahalıymıs

VN800 sadece sökülerek bobber a çevrilebiliyor :) peg olayına gelince bizim dükkanın bir köşesinde Highway Hawk peg buldum biraz polsajla parlatılmaya ihtiyacı var sadece zımpara motoru ve polisaj malzemeleri alıcam yakın bi zamanda her tarafını parlatıcam :)

Sağlıcakla.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım paylaşımlarınızın çoğunu okudum ve inanın çok bilgilendim. Bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim emeklerinize sağlık size bir sorum olacak 15000 kmde bir MCT var almayı planlıyorum ama Km'den dolayı biraz korkularım var ne önerirsiniz daha önce hiç kullanmadığım bir model ve 250 cc ye ilk defa bineceğim ne kadar yakar ve 8 yıldır motor kullanmıyorum neler yapmam gerekir ayrıca 2.500 tl de fiyatı var Ankarada gösterebileceğim güvenilir tavsiye edeceğiniz bir yer veya usta varmı? önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

hocam 0'ı zaten 3'050TL 2'500TL de çok km'de çok.....
3000de en fazla 7000de bir mct bakın derim
bir de nedendir bilmiyorum kırmızı mctler daha ucuz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=262977&Productid=otev041300

lastik tamir köpüğü var çok pratik lastik tamiri konusunda

tşkler alp abi:cat:

rica ederim kardeşim.

Son düzenleme:
2.si güzelmiş.
kaskın tekniğinden anlamam tamamen altındaki motora bakarak uyum gösteren kaskı al.
iyi kask ağır oluyor elindeyken "ben seni korurum" dercesine :D

cidden nedir bu kırmızıların daha ucuz oLma sebebi ?
eskiden kırmızı oLsun 5 kuruş fazLa oLsun derLerdi :D

Selam arkadaşlar,
bende 250MCT almayı düşünüyorum 1100 KM de siyah az kullanılmış bit motor 2350 fiyat yazmış fakat motorun muayenesi geçmiş 250 TL kadar muayene masrafı var yanında 2 kask 1de mont veriyor aküsü yeni değişmiş orjinalden ekstra birşeyi yok çelik jant vs. gibi fiyatı 1900e çeksek fazlamıdır nasıldır tavsiyeniz ne olur ?

Merhaba. Ben Özgür Süzen. Bu foruma üye olan Beycivan Süzen in kardeşiyim. Sevgili ağabeyim 21 mart 2011 günü saat 23:22 de geçirdiği kalp krizi sonunu hayatını kaybetmiştir. Ben ailesi bu acı kaybın taze üzüntüsünü yaşamaktayız. Kendisi bir gün önce bana bu foruma girmemi ve hasta olduğunu yazmamı istemişti çünkü üyelerin merak edebileceğini söylemişti ancak kısmet onun vefatını yazmak olucakmış. Sizlere son olarak selamlarını ve saygılarını iletmiş bu zamana dek arayıp soran mesaj atan kardeşlerimize selamlar iletmişti. Ancak ben zaman bulup yazamamıştım. Abim hayatı boyunca çok çalışmıştı. Motorsikllet onun aşkıydı. Bekar evinde motorunu odasına kadar sokar ona bakarak uyurdu. Motoru onun herşeyiydi. Her gün sayısız telefon ve mesajla abime ulaşıp yardım isteyenlere yardımcı olmaya çalışırdı. Şimdi ilk ve"son kez abimin sifresiyle giriyorum hepinize saygılar sunarım.haklarınızı helal edin arkadaşlar.

Merhaba. Ben Özgür Süzen. Bu foruma üye olan Beycivan Süzen in kardeşiyim. Sevgili ağabeyim 21 mart 2011 günü saat 23:22 de geçirdiği kalp krizi sonunu hayatını kaybetmiştir. Ben ailesi bu acı kaybın taze üzüntüsünü yaşamaktayız. Kendisi bir gün önce bana bu foruma girmemi ve hasta olduğunu yazmamı istemişti çünkü üyelerin merak edebileceğini söylemişti ancak kısmet onun vefatını yazmak olucakmış. Sizlere son olarak selamlarını ve saygılarını iletmiş bu zamana dek arayıp soran mesaj atan kardeşlerimize selamlar iletmişti. Ancak ben zaman bulup yazamamıştım. Abim hayatı boyunca çok çalışmıştı. Motorsikllet onun aşkıydı. Bekar evinde motorunu odasına kadar sokar ona bakarak uyurdu. Motoru onun herşeyiydi. Her gün sayısız telefon ve mesajla abime ulaşıp yardım isteyenlere yardımcı olmaya çalışırdı. Şimdi ilk ve"son kez abimin sifresiyle giriyorum hepinize saygılar sunarım.haklarınızı helal edin arkadaşlar.

abi basiniz sag olsun, mekani cennet olsun.

beycivan abi'yi bu forumda bir kac soruma cevap verdkten sonra tanidim, muhabbetimiz olmadi ama yazdiklariyla, tarziyla saygi duyulacak biriydi, gecmiste yazdigi cevaplarla da cok emegi gecmistir uzerimize. kendi abimi kaybetmis gibi uzuldum.

tekrar basiniz sag olsun, basimiz sag olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar