arkadaslar bu kaska bi baksaniza, alayim mi? iyi mi sizce? bi kask almam lazim acil.
kask teknik özellikleri ve estetik olarak gayet hoş yalnız benim netten almamda beden sorunu oldu kalitesine göre bedende değişmeler oluyor hatırlatmak isterim.bunun yerine mağazadan deneyerek alman tavsiyemdir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:43 ----------
s.a arkadaşlar ben mct'nin eksozunun fazla ses vermesini istiyorum eksozu kestirmeden fazla ses vermesini sağlıyabilirmiyiz sadece o eksozun fazla sesini versin yeter bana ve sabırsızlıkla sizden cevab bekliyorum eğer tek çare kestirmekse onu da mecbur yapacaz
peki nasıl çıkartabilirim bilgili yapayım ki sorun çıkmasın sonra![]()
arkadaşın motorda aldık susturucuları matkap ucuyla etrafına delikler açtıktan sonra çıkartabiliyorsun . yalnız dez avantajları geçmiş sayfalarda açıklamaları var göz at derim.
benim gibi sese önem veriyorsan açsan bile ses tatmin etmiyor. ayrıca yakıt en az 50 kuruş artar hatırlatmış olayım. ben kendi motoruma özel yaptırmayı düşünüyorum ucuz yolla 100 150 tl çok hoş ses veren egsoz yaptırabilirsin.
bence kardeşim ses istiyorsan maddi sıkıntı yoksa özel yaptır derim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:51 ----------
arkadaşlar motorsiklette renk değişimi ruhsata işlettirme maliyeti nedir acaba bilgisi olan varmı. resmi olarak yapılması gereken işlemler.