ya sızlerde kızmayın ama sımdı bızler yenı mct sahıplerı olarak sorunlara bır an once cvp bulmak ıstıyoruz . oste boylede olunca sanırım bıraz ıslerı karısıyor neyse artık yavasdan yavasdan n basa donup okuyacagız baska care gorunmuyor olsa gerek.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 ----------
korsanxxx senınle tanısmak ıstıyorum sanırım evlerımız bırbırımıze cok yakın ozelıne msn mı gondermıstım ımzamda yazan msn adresını kullanmıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 ----------
dostlar kavgaya gürültüye hiç gerek yok ben 2 aydır mct sahibiyim ve sayfanın takipçisiyim bende sorular sordum cvp aldım sormadan sayfaları dolaştım aradım buldum google a sorunumu yazdım ilk çıkan cevap motosiklet.netten odu. Daha sonra kendi deneyimlerimi anlatmaya başladım uzun turlara çıktım resimler koydum önerilerimi yazdım yapılması gerekenleri yapılmaması gerekenleri herşeyi öğrendikçe aktardım ve aktarmaya devam edeceğim.
benim için tekrar cevap vermek sorun değil ama işin piresi olmuş dostlar haliyle basit konularda sıkılıyorlar hak vermek gerek elbette ama mctyi yeni alanl arkadaşlar içinde basit konular zor oluyor tabiki ama unutmayın sistemleri çok basit kolayca herşeyini yapabilirsiniz yeterki eliniz anahtar tutsun yağ içinde yüzsün:queen::queen::cat::cat:
bu arada yine güzel bir gezi yaptım eskişehire gece sürüşü oldu fakat yolda plaka düşmüş titreşim gazisi oldum:queen: fakat resim yok çekmek istemedim
benzin harcamasına gelince 2 kişi ile 13.58lt ile 80km ortalaama sabit hızla 415km yol yaptım:cat:
korsanxxx senınle tanısmak ıstıyorum sanırım evlerımız bırbırımıze cok yakın ozelıne msn mı gondermıstım ımzamda yazan msn adresını kullanmıyorum