abi ya haftasonları bu anadolu yakasında toplanma olmuyomu düzenli macitciler arası![]()
dün motorunuzla izmite gittim geldim. yaklaşık 200km. canıma okudu diyebilirimuzun yolda pek tavsiye etmiyorum:farao:
Eyvallah..
Bu işlerde maliyete bakılmaz Erkan'cım, alınan keyfe bakılır
Ama bugüne kadar yaptığım masraflarla motorun parasına yaklaştım şuanda :mrgreen:
Fırın boya için fiyat: 450 TL
Motosay için fiyat: 110 TL
Bu fiyatlar üzerinden bana indirimler yapıldı ama onları yazamam, bunlar düz fiyatları
Bu arada sen bana lazımsın..Motora far için Barış'ın taktığı parça lazım aslında..orjinali elimde olursa kalıp çıkartıp demirciye kestireceğim kendim için..Seni hafta içi akşam üzeri arasam gelebilirmisin benim buraya?

konuyla alakasız olcak ama ,benim mct durduğunda / stop ettiğinde birdaha kalkmıyor, hatta birkaç denemeden sorna marş sesi yerine tuhaf bir sürtünme sesi alıyorum. biraz bekleyince çalışıyor yada vurdurarak yani yokuş aşşağı sallanıp debriyajı bırakarak yine çalışıyor; ama diyelim yolda birşey oldu durmak zorunda kaldım ve yokuşta yok çalışmadımı da inat ediyor , bu durumda muhtemelen yolda kalacağım. motorun nesine baktırmam gerek yada nesi bozulmuş olabilir. tak diye çalışan motordu bir ay öncesine kadar
marş bir kaç kere basmaya çalışıp basamadıktan sonra bir tıkırtı sesi gelmeye başlıyor, marş motoru dönmüyor sanırım bir ustaya gösterecem tabi de sorunun kaynağı büyük ihtimalle marş motoru, akü bitmiş temas sağlayamamış yada kıvılcım çıkaramıyor olabilir mi ? bujileri daha geçen hafta değiştirdiler bu arada
32 arka dişli olayına kafam takıldı. neye takıldı taktırayım diyorum da simdi bazıları bende var ama 90 ı geçmiyor demiş o kadar uğraşıp titresim veya hız olarak fark olmayacaksa bende hayal kırıklığı olurda bu konuda nedir sizce performans alamayan arkadaslarda baska sorun mu var yoksa sans işi mi verim alıp almamak.