arkadaşlar ben böyle tartışmalara girmem ama ister istemez canımı sıkan bir durum var su anda 292 sayfadayız farkındasınız sanırsam
ve bu sayfaya kadar hiç bir kırıcı tartışma yaşanmamış eğer gözümden kaçmadı ise; ki tüm sayfaları okumuş birisiyim !
Eleştiriye kapalı bir insanın kendini insanlara kanıtlama çalışmasını okuyup duruyoruz!
Yapma bu kadar da aciz misin kendi yaptığını kendi düşünceni insanlara empoze etmeye çalışıyorsun!
"Özür dilemezmiş " senden özür beklemek hata olur , ki özür dilemek bir erdemliktir onu da erdem sahibi insanlar yapar kendini kanıtlamaya çalışan insanlar değil !
"Konu burda kapanmış mış" Bu Konuyu başlatan sensin kapatmaya neden üğraşıyorsun kiHem sana mı kalmış !
ben sadece güllüyorum neden çünkü bilgi nedir bilgi bi insana verilen en güzel şeydir bakıyorum burda dün üye olmuş arkadaşlar diyorum daha saygı nedir bilmiyor ve benim yapmış oldugum sadece yaptıgım işlemlerdi ve tekrar söyleyim ben bu motoru 350 cc yaptım ama hesap işi değil bilgi işidir burda bu uğraşlarım emeklerim bu şekilde saygı görecekse resim falan koymam yoksa yorum düzgün bişeyle yazılır sen çok motor sökmüşsün bana ne arkadaşım senin bilgin kendine burda yazıcak san düzün yaz yoksa ayrıl adamım susuyorum üstüme geliyorsunuz yerinde olun ama usulünce neyse gerçi bunada bişeyler bulursunuz gine bişeyler konuyu kapatmaya çalışıyorum yok kaçıyor yok bilmem ne çocuk olmayın saygı gösterin biyerde gezilerde görüşürüz yüzyüze ama karışımda burda yazdıgın gibi bana konuşamazsın bunu şimdi tekrar yazıyorum bu konuyu burda kapatıyorum diyorum yok kapatamazsın diye beni tetikliyorsunuz arkadaşlar ben mct pistonunu özel ollarak piyasada yok bu piston tek pistonun ölçüsü 119 cc dir iki silindir toplamı 238 cc yapar
şimdi bu pistonlar 51 geliyorsa 52 büyüdü diyelim 119, tek silindir geliyorsu 52 olunca 121 olur zaten rutsatlarınıza bakın 238 cc yazar yani silindirde oynama şansımız artıyor zaten böyle bişey yapmasam neden yazıyım bura ve kendimi neden güdüreyim inanmayan arkadaşlara gelsinler motoru sökeyim ve göstereyim ben motor kullanıcısıyım hemde ben mekanikerim duymayan arkadaşlar bilsin bana sakın matamatik çözer gibi bana yok 5+ıuoery yazıpta atmayın.