ankarada mondial servislerinde bu çelik jantlara çiftine 350 - 400 tl den bahsediyorlar
mondialin yedek parça bölümünden kontrol et istersen fiyatını.
macit'in yag filtresi tam olarak nerededir?birde bende sinyalleri degistirdim(2.sefer siyah ve sarı kabloları var siyahları,yeşil'e gelmesi gerekiyor degilmi?ön taraftada emin olamadım cesitli varvasyonlar denedim genede sinyaller calısmadı sinyal dugmesine ibirkez basmamda sinyaller birkez göz kırpıyor aynı şekilde km saatinde birkez uyarı ışıgı yanıyor fakat dogru düzgün calıstıramadım sinyal flasoru arızalı olabilirmi?akunun yanında asılı duran flasormudur?bozuk olup olmadıgını nasıl anlayabılırım?
macitin yağ filtresi yok. sadece yağ pompasının altında süzgeç var onuda anca debriyaj kapağını açtığında temizleyeiblirsin. sinyaller led ise + - olayı var ama normal ampul ise yok. aldığın sinyallerde sıkıntı olabilir. ya da flaşörü değiştirip dene istersen.
benim motorda direksiyonun orda yanan uzunları yaktığınızda yanan ışık yanıyor..yanındaki yanmıyor..sanırım o vites boştayken yanıyormuş doğrumu..acaba elektrikte mi sorun olabilir?
birde bilen birileri varsa sorunları yazsam siz bana masrafı çıkartsanız miktar olarak..
1-sinyaller yanıp sönmüyor yanık kalıyor...
2-yukarda bahsettiğim ışığın masrafı..
3-vites 1 den boşa ve 2 ye zor geçiyor..
4-zincirden ses geliyor..
şimdilik bu kadar..şimdiden teşekkürler...
arkasındaki ampul kopup düşmüş olabilir. o tesisatta skıntı olabilir yenisi ucuz birşeydi.
1- bağlantıda kopukluk olabilir yada sinyal ampullerinden birisi patlak olabilir.
2- emin olmamakla beraber istersen ben sana yollayabilirim.
3- Çalışırken boşa zor geçmesi olağan birşey 2 ye ne durumda geçerken zorlanıyorsun? debriyajına yarsız olabilir.
4- Zincir bolluğunu kontrol et.
Sağlıcakla.