Beyaz dumani dedigim gibi sadece sabah ilk calistirmada yapiyor motor rolantiye gelen kadar daha sonra hic yapmiyor.Motor yag yakmis olsa yaginda eksiklik olur ama herhangi bir eksilme gormedim ben surekli kontrol ederim.Performansinda veya gucunde herhangi bir sorun yok ne kadar yuklenirsem o sekilde gidiyor... Piston sekman olsaydi eger servis solerdi sanirim..:silent:
Sabahları beyaz duman atması normal bir durum. soğukken yapar bunu. Senin yaptırdım dediğin ayarlar tam yapılmamış olma ihtimali mevcut bence.Bence ışık yanana kadar değilde yedek depoya geçene akdar katettiğin kmyi hesaplamada kullan. belki montajta benzin seviye çubuğu eğilmiş olabilir normal seviyeden daha erken sürede yanıyor olabilir. çubuğun ucundaki iletkende bulunan benzin kuruyunca ışığı yaıyor. burda kriter olarak yedeğe geçtiğin mesafeyi göz önünde bulundur. 97 oktan oalyına gelince anlaşılacak bir performans farkı yaşattırmıyor. üstelik litre fiyatı daha pahalı olduğu için daha erken bitiyor
Bu arada bence bu geziyi iptal edelim katılım çok az. Zaten bu sabah güne bel ağrısı ile başladım. SAnırım belimi üşütmüşüm arkadaşlar. kusurmua bakmayın.
Sağlıcakla.