yakından görmek lazım. çok olan bişey değil aslında.
evet cok olan bısı degıl cunku ben oraya tas yasladım ondan oldu ama cok ıyı motor bozarım :queen:
yakından görmek lazım. çok olan bişey değil aslında.
Aylardır yok ehliyeti alayım yok ekipmanım tamamlansın acele etmeyeyim sonra sıkışırım diyerek erteledim motor almayı. Bugün herşeyim tamam yani ehliyette gelecek 15 gün içerisinde çıkıp bi soruşturayım dedim. Eskişehirdeki mondial bayilerinin HEPSİ ki 3 tane var. Ellerinde motor olmadığını söyledi sadece kırmızı varmış bir taner: Benim anlamadığım bayinin ne işe yaradığı?? Bu adamlar getirtemeyecekse elimizde yok sezon bitti bilmem nerde vardır belki diyecekse bunlara neden bayilik verilior anlamıyorum. Kesinlikle kırmızı mct istemiyorum. Siyahta üretilmiyor sanırım artık grisinide razıyım ama bulamıyorum. Bir yol çaresi varmıdır arkadaşlar şikayet etsem bi işe yararmı?? Sonuçta bakkaldan sakız almıyoruz 3000liralık alet alıyoruz.
Merhaba Arbetus ;
Bişey sormak istiyorum. Motorun sesini dinledim gerçekten çok güzel geliyor . Sanırım eksoz açılmış ve filtreler çıkartılmış . Acaba bu şekilde iç basınç kaybolarak çiğ gaz atımı yaşanıyormu ? Yani demek istediğim güç artıp yakış da o oranda artıyormu ?
Saygılar
CTRLALTDEL
Edit : motor çok güzel görünüyor , çok beğendim.
Etkinlikler kısmına açsaydın buluşmayı..Hem katılım fazla olurdu hem de sanırım kural olarak oraya açmak gerek buluşma başlıklarını..
Bende gelirim bu arada..
Ama cumartesi olursa daha bir şugar olur..
Genel bir buluşma olması taraftarı değilim. tabi siz kendi çevrenizden birilerini davet etmekte serbestsiniz. ama Ben burda genelde muhabbet ettiğim insanları görmek istiyorum. Pazar günü olması konusunda kararlıyım. Cumartesi çalışan arkadaşlar olabilir.
Bu arada son liste
1- Arbetus
2- Canicellat
3- Osbourne
O zaman şöyle yapalım..Liste netleşince cumartesi gelinebilirse cumartesi buluşalım..
Sen uğur abiyide ekle listeye bence..Sormaya gerek yok![]()
Merhaba arkadaşlar,
Bikaç senedir yaptığım 250 mct alma planını, 2 gün önce yedek subay olarak yaptığım askerliği de neredeyse bitirmiş olmam şerefine gerçekleştirmiş bulunuyorum. Bu başlıkta da güzel bilgiler var canım sıkıldıkça burayı okuyorum. İlk kez vitesli motor kullanıyorum, mobiletten sonra biraz zor geldi ama alışıyorum yavaş yavaş.Her türlü öneriye, bilgiye açığım, bundan sonra buralarda bol bol takılırım heralde, hatta motorun üzerinde değilken burda forumdayım. :queen:
Kısaca kendimi de tanıtayım, adım Murat, yaş 29, pendiktenim.
O zaman şöyle yapalım..Liste netleşince cumartesi gelinebilirse cumartesi buluşalım..
Sen uğur abiyide ekle listeye bence..Sormaya gerek yok![]()
yav bu mct sahıplerının hepsı anadolu yakasından cıkıyo bı benmıyım avrupa yakasında olan bı gezı olsa beraber gıdemıyoz yav sansa bakr:
r: