selamlar
sonunda motor almaya karar verdim (tehlikeli olması korkumu yendim) ama işin zor kısmının bundan sonrası olduğunu bilmiyordum. Öncelikle şunu belirteyim 250 sayfanın tamamını okumadım fakat 100 sayfa okumuşumdur yinede çıkamadım işin içinden. Hala kararsızım. 250 MCT ile Caracal arasında takıldım kaldım. Millete soruyorum ikiside hava soğutmalı olduğu için uzun yola gitmez diyor. Ben çok uzun yol kullanmayacam ama 2-3 ayda bir eskişehir-bursa yapmayı düşünüyorum. Açok konuşmak gerekirse caracal için çok fazla olumsuz yorum almadım fakat MCT dediğim herkes yüzünü ekşitiyor hatta birisi bana bir kasise girdiğinde motor altında dağılabilir dedi

tabiki bu abartı ama böyle bir cümle duyduktan sonra insan ciddi anlamda çekiniyor. Bu konular daha önce tartışılmış fakat benim kriterlerim farklı olduğu için yeni bir mesaj atmak zorunda kaldım. Öncelikle ben bu fiyat aralığında motorların hepsinin çin malı olduğu için farklı markalarla hep aynı ürün olduğunu dşünüyorum. Yani tercih kısmına gelince ne alırsam alayım sorunlar yaşayacağımı biliyorum ama bilen bilir eskişehir bursa yolunda motorum arızalanırsa çok fazla tecrübesi olmayan bir insan olarak ne yapacağımı şimdiden düşünüyorum. Şİmdi benim öncelikli kriterim fiyat. Öğrenci olduğum için çok rahat davranamıyorum. MCT yi 12 taksitle kredi kartıyla 2900liraya veriyorlar. Caracal ise 3500ü geçiyor ve krediydi ıvır zıvırdı birsürü şey gerekiyor. Ama işte benim takıldığım nokta bu fiyat farkına ve uğraşa değermi. Çünkü benim düşüncem ikiside aynı standartlarda ikisinde de soğutma yok ve neredeyse aynı şartlarda aynı parçalarla üretilmiş. İkinci problemimde eskişehirde beni sömürmek yerine gerçekten derdime ilaç olabilecek bir usta bulabilirmiyim?? Sonuçta fazla birşey bilmiyorum motorlar hakkında ve anladığım kadarıyla ben ayda bir servise gitmek zorunda kalıcam

özellikle mct alırsam. O yüzden eskişehirde mct kullanan ve güvenilir bir servisi olan varmı?? Ben bu motoru aldıktan sonra bir iki ayda bir 800-1000 lira verecebilecek durumum yok öğrenci olduğum için beni küçük masraflarla kurtarması gerekiyor. Bu miktarları verebilseydim zaten şimdi yamahanın forumuna bakıyor olurdum

Bu iki soruma cevap alabilrsem çok sevinirim ama lütfen MCT kullanıcısı olarak değil chopper kullanıcısı olarak cevap verin çünkü eminim benim geçtiğim yollardan hepiniz geçtiniz ve şuan MCT kullanıyorsunuz. geröekten bu motora vereceğim fiyatlar benim için büyük rakamlar ve sizden duyacağım şeylerde bu kararımı etkileyecek. O yüzden içinizden bir kere bile keşke bunu almasaydım yada bukadar sorun canımı sıkıyor dediyseniz paylaşın dediğim gibi MCT fanatiği olarak değilde objektif olun. Yardımcı olursanız çok sevinirim.