Mondial Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bulusmadan sadece '''''06'''''

burası yozgat bulvarı.....

bunlar benım amatorce tel ıle cektıgım resımler asıl resımler bırazdan gelıcek...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dün gece gerçekten her şey çok güzeldi. Umarım ekibimiz zamanla artar. Bu küçük toplantılar ileride daha geniş organizasyonları işaret ediyor. Tabi herşeyden önce güzel dostlukların kurulmasıdır. Göktay, Salih ve Doğukan. Bütün kalbimle teşekkürlerimi sunarım. Bu arada Onur nerdesin kardeşim???? Carisma, kapımız her zaman açık.

Gürkan hocam plakayı iyi bulmuşsun. Hayırlı olsun. Nasıl denk geldi?
Motosiklet kardeşliğinizin devamını, mutlu ve kazasız geziler yapmanızı dilerim. Selamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkür ederim Naci Hocam. Aslında bu plaka geçen seneden beri boştu. Onu araba için ayırmıştım ama daha sonra sıradan gelmesini talep ettim. Hani hanım çocuk falan beni narsistlikle suçlamasın diye:) Daha sonra baktığımda hala boş görünüyordu. Kısmet benim motora imiş.
Bu arada ekip çivi gibi hocam. Nereye çaksan oraya girer derler ya, aynen öyle vallahi. Maşallahları var. Allah nazardan saklasın ve hepsini korusun.

Teşekkür ederim Naci Hocam. Aslında bu plaka geçen seneden beri boştu. Onu araba için ayırmıştım ama daha sonra sıradan gelmesini talep ettim. Hani hanım çocuk falan beni narsistlikle suçlamasın diye:) Daha sonra baktığımda hala boş görünüyordu. Kısmet benim motora imiş.
Bu arada ekip çivi gibi hocam. Nereye çaksan oraya girer derler ya, aynen öyle vallahi. Maşallahları var. Allah nazardan saklasın ve hepsini korusun.

Eyvallah Gürkan abi :rendeer: Fotolar yolda gelmek üzere.:)

abi simdı cıksak cıkarız dimi gencler yerınde duramıyor dimi:cherry bak naci abiye sımdı cık gel ankaraya desek yol cok uzun der...:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Salihim çıkarız tabi. Lakin bizim Naci Hoca'ya gitmemiz icap eder :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:00 PM ----------

Göktayım gelsin gayri şu fotolar.

Salihim çıkarız tabi. Lakin bizim Naci Hoca'ya gitmemiz icap eder :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:00 PM ----------

Göktayım gelsin gayri şu fotolar.

Abim uğraşıyor Gürkan abi. Ben işteyim oda dün çok yormuşuz :queen: biraz geç kalkabildi birazdan halleder:)

Salih arkadaşım, sizler gençsiniz maşallah. Sizlerin gelmesi daha kolay olur.
Selamlar.

Etlik çetesinin son buluşma fotoları

Etlik akvaryum önü buluşma yeri (saat 21:00)

Abimde (soldan ikinci) artçım olarak buluşmamıza katıldı.

Ankara MT'den Gürsel merhaba demek için uğradı.Yarım saat kadar muhabbet ettikten sonra ayrıldı.Geldiği için teşekkür ederim.:rendeer:Yukarıda en sağda aşağıda en solda

Yozgat Bulvarında ehliyet sınav alanında motorlarımızı test ettik.:cherry:

Daha sonra Çiftliğe kokoreç yemeye gittik.

Ben, abim, Salih, Doğukan, Gürkan abi (kuregen) ve arkada kokoreççi Nejat usta

Gecenin sonunda Gürkan abiyi evine bıraktık.

videolarımız görmek isteyenler için

http://img190.imageshack.us/i/gezidnr.mp4/

http://img190.imageshack.us/i/urankent.mp4/

:) insallah neden olmasın belki birgun bır gece yarısı kapıda 4 cooper aragazı verırken gorursen sasırma naci abim:cherry: goktay abi oktay abi uyuya kaldı galıba:p

Niye gece yarısı? sabah erken çıksanız öğlene burdasınız. Resimler biraz karanlık ta olsa güzel. Allah birliğinizi ve dostluğunuzu bozmasın.

Abi iyi güzel gezmişsinizde her kez ayrı telden gitmiş şeridiniz belli değil bişiyiniz belli değil ip gibi dizilip gidecektiniz daha şekil olurdu

:cherry:
Tamam hacım bidaha ki sefere öyle yaparız. Acemiliğe geldi:p

:p su acemiligi bi atamadık ya bakın millet begenmiyor... oysakı bundan once etlıkte 2 serıtte 5 motor ıp gıbı dızılıp gıttıgımızde vıdeo cekmek neden kımsenın aklına gelmedi ki?? belkıde keramet yoldadır:cherry:

size road captain gerekli ( ben ) gelicem sizi ip gibi yapıcam :D bir ankara turu atıcaz. Görecekler o zaman konvoyu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar