ulen kalan iznimde sinop a gitmeyi düşünüyorum motorla. Sırf size inat ankaradan geçicem. Bakalım gene toplanabilecek misiniz??![]()
Abi başımızın üstünde yerin var. Bekleriz inşallah uğrama şansın olur
ulen kalan iznimde sinop a gitmeyi düşünüyorum motorla. Sırf size inat ankaradan geçicem. Bakalım gene toplanabilecek misiniz??![]()
Teşekkür ederim Naci Hocam. Aslında bu plaka geçen seneden beri boştu. Onu araba için ayırmıştım ama daha sonra sıradan gelmesini talep ettim. Hani hanım çocuk falan beni narsistlikle suçlamasın diyeDaha sonra baktığımda hala boş görünüyordu. Kısmet benim motora imiş.
Bu arada ekip çivi gibi hocam. Nereye çaksan oraya girer derler ya, aynen öyle vallahi. Maşallahları var. Allah nazardan saklasın ve hepsini korusun.
Teşekkür ederim Naci Hocam. Aslında bu plaka geçen seneden beri boştu. Onu araba için ayırmıştım ama daha sonra sıradan gelmesini talep ettim. Hani hanım çocuk falan beni narsistlikle suçlamasın diyeDaha sonra baktığımda hala boş görünüyordu. Kısmet benim motora imiş.
Bu arada ekip çivi gibi hocam. Nereye çaksan oraya girer derler ya, aynen öyle vallahi. Maşallahları var. Allah nazardan saklasın ve hepsini korusun.
Salihim çıkarız tabi. Lakin bizim Naci Hoca'ya gitmemiz icap eder![]()
Salihim çıkarız tabi. Lakin bizim Naci Hoca'ya gitmemiz icap eder
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:00 PM ----------
Göktayım gelsin gayri şu fotolar.
Salih arkadaşım, sizler gençsiniz maşallah. Sizlerin gelmesi daha kolay olur.
Selamlar.

insallah neden olmasın belki birgun bır gece yarısı kapıda 4 cooper aragazı verırken gorursen sasırma naci abim:cherry: goktay abi oktay abi uyuya kaldı galıba
![]()
Abi iyi güzel gezmişsinizde her kez ayrı telden gitmiş şeridiniz belli değil bişiyiniz belli değil ip gibi dizilip gidecektiniz daha şekil olurdu
Tamam hacım bidaha ki sefere öyle yaparız. Acemiliğe geldi![]()
:cherry:
su acemiligi bi atamadık ya bakın millet begenmiyor... oysakı bundan once etlıkte 2 serıtte 5 motor ıp gıbı dızılıp gıttıgımızde vıdeo cekmek neden kımsenın aklına gelmedi ki?? belkıde keramet yoldadır:cherry: