Mondial Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Millet hiç içinizde motoru kitlenen varmı yolda giderken başına gelen birde en geç 1 ay içerisinde el altından ruhsatı muayeneye sokabilecek arkadaş lazım tanıdık trafikçi felan yapan varmış ama bi denk gelmedi yaptıran varmıdır.

Selamın aleyküm arkadaşlar...Size bir sorum var...Sancar motordan telefonla motor korumalığı istedik...Elimizdekiler paslandığı için satmıyoruz dediler...

Bu korumalıklardan kullananların paslanma gibi bir şikayeti var mı? Bir de deponun telefon numarasını bilen varsa bizimle paylaşır mı acaba?

Şimdiden teşekkürler...Keyifli sürüşler ;)

pirreji kardeş eğer bilgin varsa bizi bir aydınlatır mısın?

Selamın aleyküm arkadaşlar...Size bir sorum var...Sancar motordan telefonla motor korumalığı istedik...Elimizdekiler paslandığı için satmıyoruz dediler...

Bu korumalıklardan kullananların paslanma gibi bir şikayeti var mı? Bir de deponun telefon numarasını bilen varsa bizimle paylaşır mı acaba?

Şimdiden teşekkürler...Keyifli sürüşler ;)

Sancar motordan Bende aldım paslandı perşenbe pazarından siprey boya ldım boyadım fenada olmadı

herkeze tesekkurler allah kaza bela vermesin hayirlisiyla herkeze hayirli yolculuklar

zekeriya sen misin ? Sen demi macit Aldın Hayırlı olsun :) Haldun un yanına geldiğimde seni de görmek isterim.

evet aga bende macitci oldum hehe haldunla her zaman gorusuyoruz yakinda ugrayacam o zaman gorusuruz kendlne iyi bak

selam arkadaşlar

mct kullanıcıları bir sürücü daha kazandı geçen hafta itibariyle hayırlı uğurlu olsun..ehliyeti de ağustosta aldıkmı tamamdır bu iş ..

sanzıman sorununu hallettıkten sonra su anda motorumda cıt yok.1 den 2 ye gecıs cok rahat yeterli devirde vites degiştirdiğimde 3 ve 4 te cok rahat oldu.su anda 13.000 km,de motoru sokturdum su anda herhangi bir defarmasyon olmamıs dedi usta.sanzımanın vites sorunuda genelde sanzımanda bulunan rulmanın dagılması ve ya kotu olması nedeniyle zaamnla yuvasının bozuldugu ve dıslıye zarar verdiğini söyledi.eger ıyı bır rulman kullanılırsa kesınlıkle sorun cıkmayacağını soyledı.ben onun yalancısıyım.bu konuda dusuncesı ya da yorumu olan var mı?

Kaza ve Korumaların Önemi

12.06.2009 tarihinde Eskişehir'den-Afyon'a gitmek üzere motorsikletim ile yola çıktım. Yolumun üzerindeki küçük bir ilçenin çevre yolundan geçerken, yol kavşağından aniden bir minibüs yolun karşısına geçmek için yola çıktı ve beni son anda görerek yolun ortasında durakladı. Ben o mesafeden motosikleti durduramayacağımı anlayınca önünden geçmeye karar verdim. O anda şoförde kararsız kalarak hemen yolu geçmek gayesi ile olsa gerek, ileri hareket etti. bu nedenle ben yolun iyice sağına doğru çıkmak zorunda kaldım. Devamında motosikletin hakimiyetini kaybederek yolun kenarındaki kayalıklara fırladım.

Hemen ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesine götürüldüm. Vücudumun sol tarafında ezikler ve yaralar olduğu, sağ baş parmağımın çıktığı, ayrıca sol köprücük kemiğimin kırıldığı tespit edildi.

Eğer üzerimde korumalar (kask, korumalı mont, bellik, dizlik, korumalı eldiven ve bot) olmasaydı bu kaza çok daha kötü sonuçlanabillirdi.

Heytt ben de geldim, geçen hafta itibari ile bende macitimi aldım.Hayatta aklıma gelmezdi chopper kullanacağım :)
Ailem biraz burun kıvırsada sonunda onlarda maciti aileye kabullendiler, motorumu Yunus polisi olan bi arkadaştan aldım ve motor 2006 3100km de, yani kız gibi daha :cat:
Şu an sesi pek hoşuma gitmiyor, çok yalın.Başka bi baktığım mct de eksozta ufak bi çatlak vardı ve ses harley gibi böğürüyordu ve çok hoşuma gitmişti ama nasibe bu düştü.
Acaba ne yapabilirim ses için, boruya bi kaç delik mi açsam ?( boruyu ayağımızı koyduğumuz yerin hizasında deliyim diyorum)

Ehliyetide temmuzda alıcam nasipse :cat:

Son düzenleme:
12.06.2009 tarihinde Eskişehir'den-Afyon'a gitmek üzere motorsikletim ile yola çıktım. Yolumun üzerindeki küçük bir ilçenin çevre yolundan geçerken, yol kavşağından aniden bir minibüs yolun karşısına geçmek için yola çıktı ve beni son anda görerek yolun ortasında durakladı. Ben o mesafeden motosikleti durduramayacağımı anlayınca önünden geçmeye karar verdim. O anda şoförde kararsız kalarak hemen yolu geçmek gayesi ile olsa gerek, ileri hareket etti. bu nedenle ben yolun iyice sağına doğru çıkmak zorunda kaldım. Devamında motosikletin hakimiyetini kaybederek yolun kenarındaki kayalıklara fırladım.

Hemen ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesine götürüldüm. Vücudumun sol tarafında ezikler ve yaralar olduğu, sağ baş parmağımın çıktığı, ayrıca sol köprücük kemiğimin kırıldığı tespit edildi.

Eğer üzerimde korumalar (kask, korumalı mont, bellik, dizlik, korumalı eldiven ve bot) olmasaydı bu kaza çok daha kötü sonuçlanabillirdi.

Büyük geçmiş olsun hemşerim Allah beterinden saklasın. Korumaların önemi büyük tabi onlar bizim kaportamız.

Heytt ben de geldim, geçen hafta itibari ile bende macitimi aldım.Hayatta aklıma gelmezdi chopper kullanacağım :)
Ailem biraz burun kıvırsada sonunda onlarda maciti aileye kabullendiler, motorumu Yunus polisi olan bi arkadaştan aldım ve motor 2006 3100km de, yani kız gibi daha :cat:
Şu an sesi pek hoşuma gitmiyor, çok yalın.Başka bi baktığım mct de eksozta ufak bi çatlak vardı ve ses harley gibi böğürüyordu ve çok hoşuma gitmişti ama nasibe bu düştü.
Acaba ne yapabilirim ses için, boruya bi kaç delik mi açsam ?( boruyu ayağımızı koyduğumuz yerin hizasında deliyim diyorum)

Kardeşim delik delmeni hiç tavsiye etmem sana tek tavsiyem eksozu kestir kestir ama kısa olsun yani arka ayaklık kısmının olduğu yere kadar kestirip susturucuyu çıkarttır geri dönüşümleride kapattır deli ses çıkıo

Kardeşim delik delmeni hiç tavsiye etmem sana tek tavsiyem eksozu kestir kestir ama kısa olsun yani arka ayaklık kısmının olduğu yere kadar kestirip susturucuyu çıkarttır geri dönüşümleride kapattır deli ses çıkıo

Eksozu kestirince çok ses çıkarmaz mı?
Birde geri dönüşümler nerde oluyor? 2 boru üzerinde bi boru çıkıyor yayla kaplı o mu?

Geçmiş olsun kardeş. Allah beterinden saklasın.:rendeer:

selam arkadaşlar,mct250 ler 2900 tl ye indi,ötv indirimi bittikten sonra ötv dahadamı indirime girdi yoksa mondial mı indirim yaptı :) iyi oldu velhasıl,alacaktım birtane

Bildiğim kadarı ile ÖTV 3 ay daha uzadı.
Şimdiden hayırlı olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 AM ----------

Hayırlı olsun motorunuz. Diğer yeni arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz.
Egzozt sesi için egzoztu kestirmenize veya delmenize gerek yok bence orijinalini bozmayın.
Benim bulduğum çözüm : Egzostçuya gidip egzost çıkışına en yakın susturucuyu oksijen kaynağı ile kestirrerek çıkarttırdım. Boğuma gelmeden öncekini de oksiyen kaynağı içeri girmediği için demir çubuk ile deldirttim sesini inanılmaz değiştirdi ve egzostun orijinalliğine hiçbir zarar vermedi (dıştan görünüşüne) .
Tabi yakıtı biraz artırıyor ama fazla değil tahminim %5 civarı etkiliyor bence değer.

Arkadaşlar, gelmiş geçmiş en radikal modifikasyonum bitmek üzere. bittiğinde sizler de şaşıracaksınız. Şu haliyle bile parmakla gösterilmekte.

Sağlıcakla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar