Katalizörden bahsediyorsunuz galiba. O zaman hem çevreyi daha fazla kirletir hemde daha çok yaktırır diye biliyorum.
o parçaların çok işlevsel olduğuna inanmıyorum. zira bende 20000 km den fazladır yok
Katalizörden bahsediyorsunuz galiba. O zaman hem çevreyi daha fazla kirletir hemde daha çok yaktırır diye biliyorum.
o parçaların çok işlevsel olduğuna inanmıyorum. zira bende 20000 km den fazladır yok![]()
pirreji kardeş eğer bilgin varsa bizi bir aydınlatır mısın?
Arkadaşlar, gelmiş geçmiş en radikal modifikasyonum bitmek üzere. bittiğinde sizler de şaşıracaksınız. Şu haliyle bile parmakla gösterilmekte.
Sağlıcakla.
o parçaların çok işlevsel olduğuna inanmıyorum. zira bende 20000 km den fazladır yok![]()
katalizör konusu ..
arabada çok araştırdığım bir konuydu. kanserlik vaka yani
herkes bişi yazmış sitelere.
sıkıştırma oranının çok düştüğünden bahsediyorlar.
söküncede egsozdan alev atıoonu bilirim..
elinizdekiler tarzında güzel makinalar yiğenimde var arada alıp biniyorum yüklenince güzel yanlıyor.
N'olacak bu katalizör işi.
Bişi olmaz abi çinliler fazladan koymuş söktüm çıkan hortumuda tıkadım bişi olmuo tır tır gidio tek sorunum kaldı işte ne zamandır çaresini bulamadığım rampada düşük çıkıo çok bağrıo o işide çözdümmü benden iisi yok düz yolda normal gidio rampada kıçını yırtıyo çıkamadım işin içinden olmadı son bide senin ustanın oraya gidiim başka usta musta kalmadı.

herkeze iyi forumlar daha önce yine burada tanıştığım bir arkadaş aracılığıyla macitimin 34 olan arka dişlisini 32 ye indirmiştim. şimdide arka dişliyi 30 yapmak istiyorum temini için yardımcı olabilecek arkadaşlardan rica ediyorum. Saygılarımla
erdinç şen çanakkale / bayramiç
arkadaşlar ben dişliyi değiştirmeden ziyade 5. ci vites dişlisini değiştirmekten yanayım. çünkü 4, ile5, vites arasındaki devir farkı çok az bu da 90 100 gibi süratlerde motorun bağırmasına yol açıyor.dişliyi değiştirmek motorun seriliğini de azaltır . şanzımana da bi el atmak gerek
Hırdavatçılarda metal parlatıcı tüpler var krem şeklinde demir-çelik-alimünyüm türü her zeminde kullanılıyor. Zararı yok ben paslanan nikelajlı sissy bar demirinde kullanmıştım çok faydalı oldu ama ismini şimdi hatırlayamadım. Büyük hırdavatçılara danışabilirsin. Diş fırçası yardımıyla çizmeden kullanabileceğini düşünüyorum.
Hırdavatçılarda metal parlatıcı tüpler var krem şeklinde demir-çelik-alimünyüm türü her zeminde kullanılıyor. Zararı yok ben paslanan nikelajlı sissy bar demirinde kullanmıştım çok faydalı oldu ama ismini şimdi hatırlayamadım. Büyük hırdavatçılara danışabilirsin. Diş fırçası yardımıyla çizmeden kullanabileceğini düşünüyorum.