orayla ilgisi yok kontak çalışmıyo,korna basmıyo,şarz olmuyo,vurdurunca çalışıyor ama korna yine çalımıyor, ordan baktım sanırım ordan degil beyni yeni degiştirdim ,sanırım ya aküde yada tesisatta bi sorun var ?
orayla ilgisi yok kontak çalışmıyo,korna basmıyo,şarz olmuyo,vurdurunca çalışıyor ama korna yine çalımıyor, ordan baktım sanırım ordan degil beyni yeni degiştirdim ,sanırım ya aküde yada tesisatta bi sorun var ?
ben istanbuldayım tanıdık bi motorcuda yaptırdım orjinal yayının ne kadar sert olduğunu bilmiyorum jinlun yayı taktık biz baya sert bi yay. Yay pek bulunan bir parça değil o yüzden ankarada sanayide yay çeken bi dükkan varsa ordada yaptırabilirsin. Kendin yapabilirmisin bilmiyorum ama çok zor bişey değil yapabilirsin gibime geliyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 AM ----------
kornanın kablolarını değiştir muhtemelen kırılmıştır tesisat şemasına gerek yok. Birde kornaya aküden direk elektrik ver belki kornan çalışmıyordur. yada sol elcik takozunda bir problem olabilir arkadaşım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------
taksicilerden nefret ediyorum...r: motoru yatırdım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 AM ----------
eğer son yazdığım yazılarda bilmişlik taslar gibi olduysam kusura bakmayın arkadaşlar moralim bozuk dikkat edemedim
Dün bu yay işiyle uğraşayım dedim abimle birlikte sağ motor kapağını söktük tabi bunun için yağı boşaltmamız gerekti. Söylediğin yayı gördük fakat önündeki muhafazayı (kapak gibi bişey) çıkaramadık. Yıldız tornavida kırıldı. Bizde vazgeçip tekrar kapattık çok önemli değil sonuçta bunca yıldır böyle kullanıyorum. Fakat basit bişeyse yapalım demiştik. Neyse yinede sağol bu sebeple yağını değiştirmiş olduk.
hacım sen yanlış yeri sökmüşsün öteki kapağı sökecektin dediğim yay y şeklinde olan vites miline bağlı birde kendin sökmeye kalkma ustaya götür çünki değişik tipte vidaları var sen debraj balatasının olduğu yeri sökmüşsün![]()
fotgraftaki hali iste
normalde 3 koltuk olumus
fortografı zaten yukarda
selam arkadaslar bende yeni mct 250 aldım kırmızı gidisatı falan cok hosuma gitti
tabi ben bide crosstan inip chopper binince tuhaf oldum neyseki alıstım
herkeze kazasız belasız gunler dilerim görüşmek dilegiyle......
selam arkadaslar bende yeni mct 250 aldım kırmızı gidisatı falan cok hosuma gitti
Kardeş şimdi aklıma geldi gerçi muhtemelen bakmışsındır ama sigorta attıysa eğer kontak çalışmaz elektrik aksamıda çalışmaz. Ama vurdurunca çalışır yani aynı sendeki soruna uyuyor.
Sigortanın yeri akünün hemen üstünde beyaz ince uzun bir kutu var sigortasını bi değiştir istersen.