Merhaba buna göre yaklaşık 4,5 lt/100km yakmışsınız. Fab.verileri 2,5 lt diyor..biraz fazla değil mi?1600 civarı uzun yolda 0.12 kr'a kadar düşürmüşüm. 200 kmde bir yakıt aldım. yaklaşık 20-25 tl arasında bir fiyata fulleniyordu.
Yanlışın var. 100 kmde 3 ile 3,5 arası yakar standart kullanımda. Ben hep 5000-7000 d/d arası gittim yani dip gaz benim hesaplarıma göre de 4 lt yaktı görünüyor. Sence fazla mı? Bu arada benim yola çıktığım tarihte benzin biraz pahalıydı. 46 liraya fulleniyordu depo.Merhaba buna göre yaklaşık 4,5 lt/100km yakmışsınız. Fab.verileri 2,5 lt diyor..biraz fazla değil mi?
Barış şu kece değiştirme olayı yani tümü kaç saate ve masrafı ne oldu
1 saat ve 7 tlye maloldu. kapak contalarının yırtılmadan çıkarttığım için şansılydım. aynı contaları tekrar kullandım. Üstlerine sıvı conta çektim. Artık damlatma yok. Ancak yeni aldığım depoyu takozsız taktığım için vibrasyondan kulağın olduğu yerde yırtılma yapmış. hafif benzin damlatma var.
iki arkadaş değiştirdik.
Aynen öyle abi. Sadece aletlerini kullanıyoruz. Usta da memnun bundan vaktini almıyoruz çünkü. Cumartesi 12 saat boyunca motorcudaydım. ilk 1 saat keçeler için. gerisi depo ve elektrik aksamını elden geçirmekle geçti. Ama değdi. bide oto yıkamacıdaki hüsran olmayaydı.
Her işte bir hayır vardır. Sıkma canını. Motoru değişmeyi mi düşünüyosun?
aslında soğudum yaa ben bu mondialden arayış içersindeyim de benim keseye görede pek istediğim gibi bişi bulamıom gitmio kardeş bu makine yaa sıkıldım vala.
İnsanın kedine nazarı çok değermişOndan olabilirmi :cherry:
aslında soğudum yaa ben bu mondialden arayış içersindeyim de benim keseye görede pek istediğim gibi bişi bulamıom gitmio kardeş bu makine yaa sıkıldım vala.