kulaklarım çınladı, galiba adım geçti

evet rusyadayım, burda motor çok yaygın değil-soğuktandır herhalde- haliyle fiyatları da düşük değil. 20.000de 99 model bi kl250 buldum 4500$a vereceklerdi. pahalı geldi mesela
Barış ve Armağan çok geçmiş olsun. sizde bişey yoksa gerisi tamir olur

Armağan yazında akü problemi mi dedin? akü yeniydi, garantisi devam ediyor olmalı. servisteki usta sorun olursa geri getir dediği için almıştım. hatta iyi hatırlıyorum garanti belgesi de sol çantanın içindeydi. gidip değiştiriverseydin?
Yarış usta yazık o-ringi takmak için ne uğraşmıştı yahu

Yarkın sağolsun o götürmüştü beni de. Hatta aldım mı hatırlamıyorum eski dişlimi benim için Yarış ustadan almıştı
Heygidi marcos, motoru aldığım ilk gün göstermeye gittim adama. adam direk nesine güveniyosa atladı arkama

ama geçen izinde kullandığım -pek tanıdık olmadığım- supershadowdan sonra artçım olmayı reddedebilir.-meğerse mct'nin arka freni yokmuş ve ss'inki de haddinden fazla varmış- alışkanlık işte hafif ıslak yolda arka freni denedim, onun da tutası tuttu. nasıl toparladık marcosla Allah bilir.
neyse xt iyidir, enduro iyidir ama bence gs-f650gs- çok iyidir.modası geçti ama hala onu istiyorum

-ama ona da verilmezki o kadar para beee...-