Zinciri gerdirince motor güzel oldu sadece eksozun hafif sesi geliyor... Bence bir an önce yaptır... :cat:
Eksozları açtırmak ses açısından güzel de uzun yolda bi süre sonra kafa ütülemeye başlıyor... Çıkan ses dikkatleri üzerinize topluyor o kesin ama bazen istemediğiniz kişilerin de dikkatini çekiyor... Mesela Polislerin... :cherry:
Benim Regal Raptorumun eksozları açıktı, önceki sahibi yaptırmış... Tamam iyi ses veriyor ama sabah erken veya akşam geç saatte çalıştırdığımda binadakilerden kesin küfür yiyordum... Haksız da değiller, ben olsam bende sayardım... O nedenle MCT'nin eksozlara ellemedim... :wiinkk:
Ayrıca yanlış bilmiyorsam eğer yakıtıda etkileyebilir açık eksoz... Belki küçük bi işlem yaptırırsan ses biraz artar, fazlası her yönden zarar çünkü... Ama bence çok da gerekli bişey değil... :bounce:
Rölanti ayarını sağ alttaki vanadan kendin yapabilirsin ama eğer anlamıyorsan zincir için gidince ustana söyle ufak bi ayar yapsın... Çünkü eğer düzgün ayar yapmazsan düzensiz çalışmadan dolayı yakıtın yine artacaktır... Zaten MCT az yakan bi motor değil, iyice artmasın... Benim eski Regal Raptor daha ekonomikti... Ona alışınca bana fazla yakıyor gibi geldi...ale:
O yüzden rölanti ayarı da önemli...
Bilmediğim yada yapamayacağımı düşündüğüm işe burnumu sokmam... Bendeki felsefe bu... :bounce:
aynen neo bugun gıttım zıncırı gerdırdırttım motorun çekişi bile degişti gerçekten söyledıgın gıbı sadece egzosdan hafıfce gelen sesi duyuyorum bence motor guzel ılk göz agrım benım mct 250 aslında bı ara toplanıp turamı cıksak kış gelmeden egzos açtırma olayına gelınce verdıgın bılgıler için minnettarım tavsiyelerını dıkkate alacam her sey için saol neo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------
Motoru aldıgımda bız butun ayarlarını bakımını yaptık dedıler rolantiyi yuksek tuttular bakıma kadar fakat zıncırı sıkmamıslar tam olarak 1 hafta sonra bıraktı kendını bu olayda benı servısten sogutuyo sonucta ıkı teker üzerinde gidiyoruz motordakı bi aksaklığın bedeli çok büyük olur