Mondial 2011 model mg serisi

Bende Şimdi Gördüm Süper Olmuş.Enazından Diğerinden Daha Güzel :)

Yamaha Rx Serisine Benzetmişler :)

oysa buyaz yeni model tanıttılar fuarda hiçbiri yok ortalıkta artık modellerin hepsi bitti taze kan lazım tek motorla olmaz öle yeni model getirmekle şu an sitede yayınlanan bütün modeller en az 4senelik modeller değişim şart

balansör mü ? senin mtoorda hiç titreşim yokmu? şimdi bide arkadaşlar işin rengi şimdi çıktı ortaya

125 cc mg touring serisi 3 şekilde çıkmıs ortaya
classic
sport
delux.

classic ile sport arasındaki tek fark biri tel biri kemik jant.fakat delux ise göstergeler far egzos boya jant bayabi farklı.

titreşim olup olmadığını öğrenmek için bin bitane 2010 km 125-6 ya o zaman öğrenirsin.kardes ben antepliyim.Kubanın fabrikası antepte şehitkamilde.bizzat fabrikasına gidip konustum Volkan abiyle.Volkan İbiş.ve bu yeni km 125-6 larda balanslı teknoloji var titreme sıfır dedi.ayrıca aldığım bayiide titreşim sıfır ben sana garanti veriyorum dedi.yok abi benim motorda titreşim falan.katalizörü de sökersem tam olacak.ben kendi görüşlerimi solemiorum bu arada.yani bayinin soledikleri bunlar.benim soylediğim sadece motorda titreşim yok.sen şimdi diğer motorları bilmiyorsun dersin..arastır bakalım Gaziantepte Nizipte kaç tane motor var diye.bindim hepsine asya mondi yuki kral haojin zealsun benim arkadas cevremde herpsi var bu motorların.hepsinin de titreşimi var.forumu biraz arastırırsan Km 125-6 ile diğer motorların karsılastırılmasını okursan anlarsın ne demek istediğimi.ha polemik mi olusturmak istiyorum?:hayır.sadece her insan gibi burada fikirlerimizi paylasıyoruz.Ha senin kubaya karsı bi önyargın varsa onu bilemem.

Vavvvvvvvvvhhhhşşşş.Yeni model.En yeniiii......:queen::queen::queen:Başta gelmesi gereken diskli ,döküm jantlı en sonda geldi.Bu tip zaten 1970 lerin modeliydi.Fark: jant ve disk.Bu da bunu yeni model kılıyor.Dar gelirli vatandaşın ayagını yerden kesmesinin dışında hiçbir numarası yok.Teknoloji yok.Daha devir saati bile mekanik.Bu memlekete iyilik gibi görünsede aslında sömürünün zafer çığlıkları.Çünki hala 30 senelik teknolojiyi bile nakite çevirebilecekleri bir pazar kıvamındayız.:pr::pr::pr:Çünki teknolojimiz yok.Var demek mağlubiyeti degiştirmiyor çünki yok.Yok .Yok.İstiklal savaşı bittigi andan daha da vahim durumdayız.
İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Nerden geldin bu sonuca diyenleri duyar gibiyim :queen::queen:Ne alakası var diyenleri de.Ama bence motorcuyu kandıramazlar.Avrupada kaç ülkeye ihrac ediliyor acaba bu modeller?Hangi avrupalı alır bu kadar titreyen bir motoru ???*İtalya,almanya,hollanda,danimarka,ıspanya,yunanistan,fransa,isviçre,avusturya,kıbrıs rum ?Bu modeller AB standartlarına uygunda neden buralarda satış rekorları kıramıyor..?Kasklar 100,150 Liralik kasklar?????:bounce:Bu yalnızca motor aleminde farkedilen.Ya diğer sektörler??????

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 ----------

Üstelik döküm jant ve disk artısı olmasına ragmen 6 ay önceki fiyatla satışda.

titreşim olup olmadığını öğrenmek için bin bitane 2010 km 125-6 ya o zaman öğrenirsin.kardes ben antepliyim.Kubanın fabrikası antepte şehitkamilde.bizzat fabrikasına gidip konustum Volkan abiyle.Volkan İbiş.ve bu yeni km 125-6 larda balanslı teknoloji var titreme sıfır dedi.ayrıca aldığım bayiide titreşim sıfır ben sana garanti veriyorum dedi.yok abi benim motorda titreşim falan.katalizörü de sökersem tam olacak.ben kendi görüşlerimi solemiorum bu arada.yani bayinin soledikleri bunlar.benim soylediğim sadece motorda titreşim yok.sen şimdi diğer motorları bilmiyorsun dersin..arastır bakalım Gaziantepte Nizipte kaç tane motor var diye.bindim hepsine asya mondi yuki kral haojin zealsun benim arkadas cevremde herpsi var bu motorların.hepsinin de titreşimi var.forumu biraz arastırırsan Km 125-6 ile diğer motorların karsılastırılmasını okursan anlarsın ne demek istediğimi.ha polemik mi olusturmak istiyorum?:hayır.sadece her insan gibi burada fikirlerimizi paylasıyoruz.Ha senin kubaya karsı bi önyargın varsa onu bilemem.

Dediğiniz gibi balansör sistemi sayesinde titreşim engelleniyor ama sadece belli modellerde var sanırım keşke bütün çin modellerinde olsa; bunu çin kullanacağım için değil rekabet ile çin olmayan motorların fiyatının düşmesi açısından istiyorum.

viyana Çok teşekkür ederim.Avrupada bulunmadım fakat tahminim bu yöndeydi(Birazda korktum aslında biri çıkıp ''avrupa mondial dolu'' diyecek diye :queen: )Aslında ürünün fiyatı elbetde önemli fakat fiyat eşittir ürünün kullanım ömrü olmalı.Avrupadaki orta karar satışta olan bir ürüne bizler ,daha düşük vergiler ve düşük ithalatcı kar oranları ile kavuşabiliyor olsak zaten çin in düşük teknolojili ürünleri ile yüzleşmek zorunda olmayız.Sürümden dolayı hem ithalatcı hemde devlet zaten elde etmesi gereken rakamlara ulaşacakdır.Bu diger sektörlerde de aynı kıvama geldiginde zaten enflasyonda düşecek.Sanayi de yeni ithal makina alan biri faiz bazında en az faizi yemek için maksimum bir yıl vade ile kredi alıyor.24 saat çalıştırıyor.İlk yıl borcunu ödüyor.Öderken rekebet edebiliyorsa fiyatlara yansıtıyor.(hem borç ödüyor hem yaşamını idame ettiriyor)İkinci yıl borcu bitsede fiyatları düşüremiyor.Çünki biryıl sonra yeni makine alacak.Yani sırf teknoloji yi takibedip hayatta kalabilmek için üreticide fiyatlar ,ödenmesi gereken borçlar olduğundan yüksek.Üretim makinelerimizi kendimiz üretemedigimiz (pahalı olsada)taktirde biz hep fakirleşir olacağız.ithalat yaptıgımız ülkeler ,firmalar zenginleşir olacak.Bunun da önüne ithalatda sınırlama getirilerek geçilebilir.Bir malı modern ve teknolojik kriterlerde üretebildiğimiz an ürün kotalı olmalı.Tüketim arz dengesi bilinmeli.Yerli imalatcı bu şekilde desteklenmeli.Yani uygun bir çözüm bulunabilir.Meclistekiler,bakanlıklar biraz çalışsın dimi.Anca hangi ihaleyi alırım(inşaat,nakliye,yol .....üretim adına bir işe el attıkları görülmemiş.)telaşındalar.

_w_

tipi güzel olmuş kullssn vsr mı forumda vibrasyon durumu nasıl ?

ben şu zamana kadar 4 tane çinli motor aldım çinlilerin alayında ciddi vibrasyon var ... bendede mondial 125 agk vardı 20000 km yaptım biraz vida toplamak ve vibrasyon dışında sorun çıkarmadı bana ama şunu söyliyeyim vibrasyon krank 'daki balansın tam alınmamasından kaynaklanıyor buda ucuz çin mallarında oluyor . vibrasyonsuz çin malı motor olduğuna ben şahsen inanmıyorum. resimdeki motorda 125 agk nın makyajlısı ama motoru birebir aynı

Son düzenleme:
bildiğin eski modelin metalik olan yerlerini ve jantlarını siyaha boyamışlar salmışlar çayıra.

Mondıal 125 mg delux modeli güzelmiş pahalıda değil fiyatıda uygun iyi gider bence ama titreşim her motorda olduğu gibi klasikleşmiştir bundada

şu ön çamurluğada bi el atsalar. motoru tam köy motoru gibi gösteriyo. Egzozun siyah olması da bi acayip olmuş.

Çinlililer ya ucuz olsun diye ya da anlamadan birebir kopyalama yaptıklarından çoğu motorda dengeleme yapmıyorlar. Hadi onlar yapmıyorlar da bizim akıllı firmalarımız bu titreyen berbat motorları neden getirtiyorlar ve de şu anda titremeyen modeller olduğuna göre bilinçsiz kullanıcılarımız neden hala titreyenleri almaya devam ediyor anlaşılır gibi değil.

fiyat farkından dolayı olmasın =))

Her konu açılışında her adı geçişinde çin mallerının ne kadar kötü olduğundan bahsetmeye başlayalı kaç sene oldu.
Senelerdir konuşulur senelerdir satılır.Sanki bunları yazanlarla bunları alanlar aynı memleketin insanı değil :)
Bırakın kullanan alan yazsın.Hiç almadım hiç kullanmadım fakat bu kadarda yargısız infaz bu kadar saldırmak ta olmamalı.
İyi yada kötüdür imkanı buna yetene gayet motor işte. Alan hayrını görsün. Hoş bir modeli var...
Aynı motoru aynı zmanda alıp 6 ayda hurdaya çıkaranla 6 yıldır kullanan biliyorum.

Türkiye'de satılan motosikletlerin %93'ü Çin malı, hala "Çin malı kötü, kim alır bunu" deyin :p

qençler mondialı kötülemeyin yha iyi bir markadır ben kullandım hiç bir sorun yaşamadım.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar