Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
al o zaman :) ben onu Ziverbey deki Gedikler adlı Mondial servisinden almistim... 55 ytl ye. Hayırlı olsun!

arkadaşım tavsiye etmiyorum 6 ayda 4 defa arıza yaptı çok dandik bi makine ben pişmanım

Neyse ama ne olursa olsun kısmetse bugün alıyorum arkadaşlar. İzmir'de ki neredeyse bütün bayiileri aradım. RS sıkıntısı var sanki. Bayiilerin %80i 1 hafta sonra gelecek diyor. Neyseki istediğim renkte buldum bir yerde. Siyah İnci! :cat: Hemde peşin olunca 1.450 YTL ve kask ile eldiven hediyeli olarak. En yakın zamanda buraya fotoğraflarını koyarım. Darısı RS'i olmayanların başınaaa... :wiinkk:[/QUOTE]

arkadaşım aynı motordan benimde var beş para etmez 6 ayda 4 defa arıza yaptı sadece işe gidip geldiğim halde gerisini sen düşün

Son düzenleme:
kimse yokmuu???????????????????????? nerdesiniz yahu???????? benim motor 2 kişi sürekli kullandık 13 ytl lik benzin ile 90 km gitti...km şu an 311 falan...sizce bu normal mi??daha hiç servise gitmedim, bakımı falan olmadı...bu böyle giderse benzin dayanmaz diyolar??? biri beni aydınlatsın noluurrr :salut: :salut: :salut: :salut:

http://img172.imageshack.us/my.php?image=goruntu384yf9.jpg

http://img225.imageshack.us/my.php?image=goruntu386zh6.jpg

gara şimşirime çok iyi bakıyorum arkadaşlar. bunlar da fotoları

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben 150 HS kullanıcısıyım motorum henüz çok yeni şu anda
125KM'de bu motorun arka amatisörleri çok sert yada yeni olduğu için bana öyle geliyor MONDİAL servisinde bir usta var oda 150 HS kullanıyor o kendi motoruna 151 RS'nin arka amatisörlerini takmış çok memnun olduğunu söyledi banada önerdi fiyatıda 45 liraymış şimdi size sormak istediğim 151 RS kullanıcıları olarak motorunuzun arka amatisörlerinden memnun musunuz gerçekten iyimidir ben yaza değiştirmeyi düşünüyorum yada daha iyi farklı bir marka varmı bildiğiniz.teşekkürler:)

valla ben motoru 28.01.2008 de aldım.o zamandan bu zamana kadar amotisörlerden memnunum bi sorun yok..gayet güzel...km 321 oldu ...

Isınınca o boya atıcak kardeşim :) bende biliyorum zaten paslanmıştı bi zımpara yaptım hadi bide boya atıyım dedim. Bu arada fren balata ve kayışın fiyatının ne olduğunu bilen varmı yenilemek istiyorum.

Isınınca o boya atıcak kardeşim :) bende biliyorum zaten paslanmıştı bi zımpara yaptım hadi bide boya atıyım dedim. Bu arada fren balata ve kayışın fiyatının ne olduğunu bilen varmı yenilemek istiyorum.

çok güzel olmuş ama siyah olsa daha bi hoş dururdu:cat:

çok güzel olmuş kardeş ama kalipere çok büyük zararı var o boyanın.boyayı kaliperin üstüne sürünce kalüperin hava ile temasını kesmiş oldun.böylece ön balataların daha çabuk ısıncak ve daha çabuk biticek.boyamasan daha iyiyidi ama olsun boyamışsın artık:)

Son düzenleme:
slm Rahatı Seven arkadaşlarım.
bende Allahın izniyle 2 aya kadar alıyorum motorumu.

ama size konuyla ilgili olmasa da bi sorum olcak.
19 nisan da motorlu taşıtlar sınavı var.
sınava 1 ay 1 hafta fln var.
kayıt yaptırmak istesem yaptıra bilirmiyim acaba? yoksa sınavdan hemen sonra mı yaptırmak gerekiyor.bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

ha aldık ha alacaz derken araba ehliyeti yaşı geldi daha motor ehliyetini alamadık :salut:

arkadaşlar merhaba ben motosikletin kullanma klavuzunu kaybettim içindede zaten garanti belgesi ile bakımları yazıyor.. nerden temin edebilirim yada nasıl yapabilirim...yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar merhaba ben motosikletin kullanma klavuzunu kaybettim içindede zaten garanti belgesi ile bakımları yazıyor.. nerden temin edebilirim yada nasıl yapabilirim...yardımlarınızı bekliyorum

valla sana en fazla msn eklersin bende sana resimlerini çeker çeker gönderirirm resimlerin:cherry::cherry:öyle yardımcı olabilirim ama mondialin sitesinde falan vardır belki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar