henüz öyle yağmurda yakalanmadım su birikintisini kastediyorsan.
Yukardaki yazımı düzeltiyorum arkadaşlar çünkü bugün iliklerime kadar ıslandım.

r:
Bugün o yazıyı yazdıktan sonra atladım motora ümraniye'de servise gittim.Hava iyiydi.Orda yanan ampülü değişmek istemiştim ama ellerinde yoktu orjinali 18/18 watt h4 sipariş veririz gelir dediler.
Bu arada genç ustam motorumun sesini beğenmedi,filitrede sünger olup olmadığını sordu.Ben de yok dedim.Montajda takmaları gerekiyor dedi ve açtı filitreyi iki parça süngeri yerleştirdi ordaki deliklere.Bu konuyu daha önce
okanogur kardeş formda anlatmıştı ama ikna olmamıştım.Fakat şimdi ses daha azaldı ve çekiş daha iyi oldu bilginize...... =D>
Daha sonra kadıköy tarafına geçtim orda bir işim vardı akşama kaldım ve yağmura yakalandıııım.Kuvvetli giyinmeme rağmen yağmur heryerimi ıslattı.Atkı bağladığımdan ve gözlük te takmamdan dolayı kaskın camı ve gözlükler buhar yapıyodu hep.Ben de camı açık gelmek zorunda kaldım.Yağmur damlaları gözlerime çaktıkça ben de yumuyordum gözlerimi,gözlüklerin sileceği yok,bir yandan otobandasın ,karanlık,arabaların kaldırdığı serpiştirmeler,zaman zaman duran trafik,makaslar,ıslak yerler,su birikintileri falan tam bi kabus gibiydi herşey.Ben de dedimki kendime ....kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın ve otobandan çıktıktan sonra dahi su birikintilerine dalıyor çıkıyordum özellikle hem de stop ediyomu diye test yapıyodum, motoru fazla kızdırmış olacağım ki eve gelince stop ettiremedim bir türlü,buji kafasını çıkarmak zorunda kaldım.sol aynam da gevşemişti sollarken elimle çevirip dikiz atıyodum.Bunlara yarın bakıcaam artık.
Özetle siz siz olun kışın yağmurlu havalarda motor kullanmayın mecbur kalsanız bile asla geceye kalmayın arkadaşlar..... [-X