bu konuyla ilgili en uygun benzetme kör ve tuttuğuna yaptığı şeylerle ilgili olanıdır heralde (kör tuttuğunu öper). bence helal olsun adamlara. beş para etmez motorları getirip çatır çatır satıyolar. büyük bi pazar oluştu, hatta rekabet kızışmaya bile başladı. farklı marka stickerları yapıştırılmış aynı motorları kim daha ucuza verecek. önümüzdeki sezona çok büyük sürprizler var bence. öte yandan bu işin birçok kşiye büyük faydalarıda oluyor. örneğin benim gibi geliri düşük olan kişilere sıfır motorsiklet alma şansı çıktı. ve asıl işin kaymağını yiyen sürücü kursları oldu bu işin sonunda. ehliyet almak için başvurduğunuzda sizden 200 milyon talep eden sürücü kursları bu paranın karşılığı olarak bir test kitabı ve bir dosya veriyolar. 27 milyon ehliyet kart parası ve 50 milyon haraç pardon harç alan devletimizi de unutmayalım. heyet raporu için 5 imza alabilmek karşılığında özel hastanelerede 50 milyon bayılıyoruz. gelen öpüyor giden öpüyor. sonuç olarak çin malı motosikletler iyiki varlar ve hep olsunlar.
(konuyu çok saptırdım farkındayım burası da yeri değil ayrıca. kusura bakmayın çok dolmuşum)
(konuyu çok saptırdım farkındayım burası da yeri değil ayrıca. kusura bakmayın çok dolmuşum)