intercom' Alıntı:
eh abi beee.... girip okuyorum diyorsun ama bize YARDIM etmiyorsun :salut: oysaki ben senin yazilarini gercekten derleyip toparlamis ve elkitabi olarak yanimda bulunduruyordun.... bak bu saka deyil!!!!
Yaw bak mahçub oldum şimdi::utangac: , her türlü bilgiyi ve deneyimleri paylaşmaya her zaman hazırım tabiiki ama bu topik bir bayrak yarışı gibi ;ben başladım başka arkadaşlar devam etti ve şu an bayrak sende gibi gözüküyor.Güzel de oluyor ama bence birilerinin (ben hariç) buradaki bilgileri daha da özetleyip 151 RS hk. owner manuel dediğimiz türden birşeyler hazırlaması daha da güzel olurdu.Yani teknik özelliklerinden tutun da km-km deformasyonları ,arızaları,değişen parçaları,önceden alınması gereken tedbirler,yağlama,koruma,saklama,temizlik vs vs bilgileri içeren bir mesaj olabilir bu,bizler de dahil herkes yardım ve istifade ederdi.Hatta herkes bu mesajdan alıntı yaparak eklenti de yapardı ve ben de bu mesajı topiğin başına koyardım hani..Hem böylelikle geyiklerin

) )arasında kalmış bilgiler de bir araya toplanır,kullanıcılar da onca sayfayı okumaya zorlanmazdı..Benim fikrim bu tabii,meraklısı varsa buyurun arkadaşlar...(Ayrıca da 151
RS ciler listemiz vardı biryerlerde onu da eklerdik hani)
Görüşmek dileğiyle..:king: