slm nightmare yağ konusunda dediğim yağı kullan sonra motorundaki farkı gelip burada balladıra ballandıra anlatacağını şimdiden garanti ediyorum ikinci si ise bujinizi bosch ile değiştirin motor benzini koklamaya başlıyor depoyu fulledim şu anda tyam 100 km gittim ibre fullden yeni düştü inanamadım depoyu açtım baktım benzin dolu ses olayına gelince ayaklık sesi bağlama yoluyla hallediliyor anlattığım gibi telin üzerinede bir yay geçirince kötü görüntüde gidiyor iki kişi binince haklısın bir ses geliyor arka sağdan sanırım o ses helezaon yayı sesi ona yapacak bir çare buldum uygulamadım ama uygulayacağım yada başka çareler arayacağım acaba diyorum o yaydan daha kaliteli bir yay ve alt ve üst aynı orta kısmı biraz bombeli yaymı yaptırsak diyorum gerçi ben nadir olarak iki kişi biniyorum ama dediğin gibi cızz diye o seste hoş olmuyor bu arada çok haklısın insanın bu motorla uğraşması çok zevkli walla ben param olsa bende kaliteli maxi scoteer alırım ama inan bu kadar zevk alamam bin git olmaz arada söküp takmak insana zevk veriyor he he :queen: walla arkadaşlar ben maaşallah çok memnunum alacak olan varsa hiç düşünmesin alsın bende çok düşündüm geçen yıl amadığıma çooookkkkkk pişmanım büyük zevkkkk ya bu paraya motosiklet :silent: yoksa nerde büyük paralar verip motor almak burayı okuyan yabancılarda bir önceki sayfalarda vardı başı sorun sonu sorun diyor sana ne kardeşim biz bu sorunları yaşamak için aldık bu motorları bile bile :queen: :queen: biz sorun yaşamaktan zevk alıyoruz :queen: neyse allah kötüsünden saklasın bunlar keyfe keder sorunlar her motorda olabilecek cinsten neyse arkadaşlar lütfen herkez buluşlarını ve sorunlarını yazsın paylaşalım birileri bunlardan yararlanıp önceden önlem falan alır birde lütfen arkadaşlar görüşelim tanışalım yaz geldi nerde millet ya sahilde buluşup çay kahve içer laflarız bu konu üzerinde durualım lütfen hem yüz yüze gelip herkez motoru hakkındaki sorunlarını ve bulduğu çareleri anlatır diğerleride yararlanır bundan haydi haftaya cumartesi yada hafta içi akşam bir sahil bulıuşması düzenleleyim herkezden bu konuda fikir bekliyorum [email protected] MSNnightmare_in_u' Alıntı:arkadaşlar yağ konusunda verdiğiniz bilgiler için herkese teşekkürler.. sesi kesmenin yolu konusunda ayaklığı tutturmayı bende denedim ses gitti, ama arkaya birini alınca sol arkadan benimde ses geliyo cız cız diye. Sürekli bir ses değil 4bin devirde falan yapıyo titreşimi, hep yapmıyo. onu da bigün kurcalıcam olmazsa servise.. valla insan sorunu kendi çözünce çok zevkli oluyo![]()
nightmare_in_u' Alıntı:arkadaşlar yağ konusunda verdiğiniz bilgiler için herkese teşekkürler.. sesi kesmenin yolu konusunda ayaklığı tutturmayı bende denedim ses gitti, ama arkaya birini alınca sol arkadan benimde ses geliyo cız cız diye. Sürekli bir ses değil 4bin devirde falan yapıyo titreşimi, hep yapmıyo. onu da bigün kurcalıcam olmazsa servise.. valla insan sorunu kendi çözünce çok zevkli oluyo[/QUOT
***** Night matur- selam kardeşim ve kardeşlşerim.
Ses olayında motoru aldığımdan buyana bahsettim. şikayet etttim sonunda sol helozon yayının zırıltısını kendim farkettim. . 2 sefer 225 km istanbul turuyla. 300 km den 700 km Yi o zırıltının sesini dinleyerek yaptım.
servis çiye dün bıraktım 500 bakımı için çağırdı. tüm şikayetlerimi yazıp.
sol helozon yay hakkında bizzat sesini ön freni sıkıp biraz devirle ileri zorlamam la. servisçiye aynen dinlettim ve rapor tutturdum. irsaliye fotokopisiyle beraber. yağ bakımı için verdim.. yay hususunun garanti kapsamında aldığım günden bberi zırıltısını bir ses diye defalarca söylediğimi.
hatırlattım gelişmeleri sonra tekrar aktarırım .izmit derincedeyim.
183 km'le 14.0 ytl ile. 76.5ytl/km olarak . 80-90 2. istanbul turunda
160 km'le 12,70 ytl ile 78.03ytl/km olarak. tamamladım. hız 90-100 ile.
birde şunu söylemeliyim. bizim direksiyon maşalarının orta denge yerinde bir sürü
kablo soketleri dağınığı var.sağa sola manevra hareketiylekabloları kastırıyor servis çiye toparlayıp yukarı alıver. bana sorun yaşatmasın ilerde dedim.sonra bakarız diye salladı.
kastıra kastıra sonunda kablolar. koptu. şase yaparak.
. izmitte gecenin 12.00 de farsız sinyalsiz kalakaldım.:cyclopsan
üstün körü salllma kablolarla. sadece 4 lülerle. 15 km de evi zor buldum.
** kablo soketlerini kardeşler unutmadan servisçiye yukarı emniyetli bir yere
kelepçeletelim.. bana ders oldu.. selam ve dualarımla..![]()
jeolog25' Alıntı:arkadaşlar scooter almak istiyorum 2000 ytl nin altında fiyatı olan ve önerebileceğiniz bir scooter varmı birde az yakması çok önemli mondial 151Rs modeli çok hoşuma gitti ama yakıt 100Km de 3Lt imiş bana biraz fazla geldi siz ne dersiniz, kullanan varsa gerçekte ne kadar yakıyor bu motorlar lütfen bilgi verin Herkese Teşekkürler.
Fabia' Alıntı:Selam mksar77, Selam Arkadaşlar;
Merak etme, biz buralardayız! :rendeer: Aynen formu takip ediyoruz. Varsa soruları bekliyoruz. Arkadaşların takıldıkları bir konu olursa yardımcı olmak açısından.Nede olsa 4000 Km'ye yaklaştık. Bu motor konusunda oldukça tecrubemiz var yani! :wiinkk:
kozmiktohum' Alıntı:selam arkadaşlar
bugün 55km hiç durmadan yol yaptım ama bide ne göreyim egzozu tutan iki kelepçeden biri kırılmış hemen servise gittim yedeği yokmuş sanayide oksijen kaynağı ile kaynattır dediler..:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
jeolog25' Alıntı:arkadaşlar scooter almak istiyorum 2000 ytl nin altında fiyatı olan ve önerebileceğiniz bir scooter varmı birde az yakması çok önemli mondial 151Rs modeli çok hoşuma gitti ama yakıt 100Km de 3Lt imiş bana biraz fazla geldi siz ne dersiniz, kullanan varsa gerçekte ne kadar yakıyor bu motorlar lütfen bilgi verin Herkese Teşekkürler.
intercom' Alıntı:hangi servis bu?r: sen hangi sehirden katiliyorsun kozmiktohum? benim servis onu aninda deyistirdi ve 5 YTL ye de bi tane yedek verdi:cat: