öncelikle hız konusundaki son sözümü söyleyecem HIZ KESİNLİKLE UYGUN ŞARTLARDA YAPILMAZSA HEM YAPAN HEM TRAFİKTEKİ DİER İNSANLAR İÇİN TEHLİKELİDİR eğer birilerini uyarmak istiyosanız voldemeord gibi efendice uyarın birden bire kendi kendinize gaza gelip ortamın seviyesini aşşalara çekmeyin.....
motora yaptıklarıma gelince forumu 40lı sayfalardan beri takip edenler bilir her yerini kurcalamışımdır bu aletin en son değişiklikler bunlar
1-)farların içindeki tırtıksız olan yerleri kağıt bantla kapattım geri kalan tırtıklı yerleri mat sprey boyayla boyadım ama boyayı alırken plastik yüzeye uygun olanlarından alın , reflektörlerden soora farın ön camının içini bantla kapattım sadece mavi grenajın dışına çıkan kısımları hariç heryerini boyadım ((bu işlem farların işığını biraz azaltıyor bilginize))
2-)stoplrdaki sinyalleri naylon çorapla kapattım stopların iki vidasını sökünce çok rahat takılabilir sinyallere nasıl takıldığını sökünce hemen anlarsınız zaten
3-)öndeki sinyalleride demin bahsettiğim sprey boyayla boyadım ama ince bi kat boyamalısınız fazla olursa gündüz anlaşılmıyor sinyallerin yandığı ((tuning shoplarda ışığı geçirebilen özel boyalar var kutusu 18 yuro bana pahalı geldi))
4-)aynalara gelince motor orta sehpadayken bikere yere yattı aynanın biri kırıldı sordum tanesi 10 küsür lira sinirlendim gittim çifti 3.5 liraya bunları aldım hem ayrıcalıklı bi görüntüsü oldu hemde sadeliğin şıklığını yansıttı hemde düşüp kırıldığında içim cız etmiyo :queen: