Mel-a-ku' Alıntı:sen motorla otobanda 80 le gitte, ezsinler seni. gazı kapamayı bırak, kısmıyorum bile, gıttıgı kadar gıdıyor, frende kullanmıyorum çok gereklı olmadıkça.
Mengu16' Alıntı:Mondial RS 151'i , Asya 150 T veya benzerleriyle eşit koşullarda
yarıştıran varmı ? Hangisi daha güçlü ?
Mel-a-ku' Alıntı:SOLİSTALPER;
ceza mı ? ne alaka cezayla. ceza yazmasın dıye hangı otobanda arabaların 120 ıle gıttıgını gordunkı??
+ gecen gunki demonu dinledim, sesin cok yumuşak, bi studyoda profesyonel çalışmayı denemelisin bence. benden bi album satıı yaptın bıle![]()
ebleksin' Alıntı:arkadaslar bugun rs 151 i mi aldım . sanırım ötv zammı sonrası baya bi uygun fiyata aldım vadeli 16 ay toplam 1800. aranızda yer almak bana da nasip oldu..
thr' Alıntı:Arkadaşlar bu forumda ilk msjım..herkese saygılar..1aydır mondi 151 rs kullanıyorumm çok memnunum ama karbratör ayarı bozuk galiba yani inş öledir..20 liralık benzinle 140 km yaptı..çokk vahim bi durum gerçi canı saolsunkullanan arkadaşlar sizin RS ler nekadar yakıyo ayrıca anlayan birisi warsa bana ne gibi sorun olduunu söleyebilir mi?şimdiden saolun..
Mel-a-ku' Alıntı:solistalper , asrın hatasını yaparsın, 2 ayda 3 kez debriyaj balatasını değiştirmiş arkadasım, 250 mct ile. cok sorunlu bır motor. ama denemeye dener dersen, 2. el al, zararın az olsun.
ebleksin' Alıntı:arkadaslar bugun rs 151 i mi aldım . sanırım ötv zammı sonrası baya bi uygun fiyata aldım vadeli 16 ay toplam 1800. aranızda yer almak bana da nasip oldu..