ince yağda gerekli yağlamayı yapabiliyo mu işte markası da belli deil mondial yazıyor kutularında ama içinde ne yağ war. iki metal arasında bir tabaka oluşturacakki aşınma olmasın. kalın yağ da hareketi zorlaştırır belki doğru ama kitapçıkta ustanın dediğine göre 20-50 yazıyormuş kullanılabilir diye ben onun yalancısıyım![]()
hobaaa yeni resimleerrrr :queen: nlrmrt at çiftliği falan ohh valla işin iş doğa güneş motor kıskandırma biziii :wiinkk:
t.madde kardeşim o ne poz öle alain delone gibi hehe :bounce: sen motorun sağına soluna amma uğraşmışın o sticker ları yapıştırmak için helal.. bu arada senin egsozda kaç tane kelepçe war öylesağ marşpiyer dışında da öle göze batan bişeyi yok motorun, çizikler o kadar da kötü deil :cat:
Tmadde yıkamışın sonunda hayırlı olsun![]()
@type rs birde motora güvenebilsem neler yapıcamda şimdilik böyle idare ediyoruz kymco'yu bi alayım sen ozaman gör resimleri :rendeer:
kymco mu :silent: waaayy yakışırrr.. hangi modeli ?? çin deil demi kymco taiwan mı oluyo??
evet taiwan downtown 300 yada xciting 500 düşünüyodum ama askıya aldım epey bir sürede askıya alacağım sanırım ama mondialin yerine birgün gelecek :cat:
walla çok yakışıklı motor gayette hoş ama o fiyatlara kymco değer mi acaba:silent: benim de 151 RS den sonraki hayalim suzuki burgman 400 ama bu senin motorun fiyatına gilera nexus var oda çok hoşuma gidiyor :queen:
Kymco kaliteli güzel motor ancak servisten yana kuşkularım var benimde. Gileranın parçaları çok pahalı ve yakıt tüketimi fazla diye biliyorum burgman güzel bir tercih olabilir ama oda çok pahalı![]()
Sendende resimleri bekliyoruz artık :bounce:
hobaaa yeni resimleerrrr :queen: nlrmrt at çiftliği falan ohh valla işin iş doğa güneş motor kıskandırma biziii :wiinkk:
t.madde kardeşim o ne poz öle alain delone gibi hehe :bounce: sen motorun sağına soluna amma uğraşmışın o sticker ları yapıştırmak için helal.. bu arada senin egsozda kaç tane kelepçe war öylesağ marşpiyer dışında da öle göze batan bişeyi yok motorun, çizikler o kadar da kötü deil :cat:
Tmadde yıkamışın sonunda hayırlı olsun![]()
@type rs birde motora güvenebilsem neler yapıcamda şimdilik böyle idare ediyoruz kymco'yu bi alayım sen ozaman gör resimleri :rendeer:
benimde motorda karbüratör sorunu vardı dengesiz çalısıyordu bu aksam bi abimiz sağolsun karbüratörü söktüm o temizledi hem bende neyin nerde olduğunu gördüm o kadar zor bişi değil ama yinede hasssas ayar istiyor tabi gazdan elimi çekince yine istop ediyordu bende gaztelini çok hafif karbüratörden gerdim su an yok gibi inşallah artık ısınmadan da istop etmez deneyecem bakalım yine yazarım
heralde piyasada en az olan renk sarı , göl kenarında sefa yapıyo sarıkız ohh :mrgreen:
elden jikle olursa jiklen nerde duracak peki banarlı ? otomatik jikle ile ne gibi farkı olur ki?
dün yağı değiştirmeye ustaya gittim yeniden ama yağ getiremedim abi dedir: o sırada siyah bir RS geldi piston kitlenmiş mi bişey olmuş usta direk 250 tl masrafı war dedi
ale: 23bin deydi motor ama resmen eşeğe biner gibi binilmişti.....