Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
ben bunun kural falan olduğunu zannetmiyorum, bence bir yanlışlık yada motoru emniyetin yanlış değerlendirmesi.. kıçı başı düzgün durmayan SS lere 2 kişi binebiliyorsa yayla gibi koltuğu olan scooter a haydi haydi biner. ayrıca bir trafik polisinin bizim motorları tek kişilik bildiğini de sanmıyorum. bende sürekli kız arkadasımla biniyorum ve günde hiç yoksa 10-15 polisin önünden geçiyorum. çünkü benm güzergah protokol yolu bakanların paşaların en çok kullandıkları cadde den gidip geliyorum TBMM nin önünden

işte diyorum ya bu kurala zaten kimse uymuyor.normalde ruhsatına bakıp ıstıhap hattinden fazla kişi biniyorsa ceza yazılması gerekir.sele konusunda haklısın 2 kişi rahat rahat gezilir zaten karışan görüşende yok bak keyfıne arkadaş:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte diyorum ya bu kurala zaten kimse uymuyor.normalde ruhsatına bakıp ıstıhap hattinden fazla kişi biniyorsa ceza yazılması gerekir.sele konusunda haklısın 2 kişi rahat rahat gezilir zaten karışan görüşende yok bak keyfıne arkadaş :p

hehe zaten öyle oluyor kanımca :bounce::bounce:

çooook enteresan bir saçmalık... motorun 2 kişiyi taşıyacak gücü de var, 2. kişiye oturacak yeri de:silent:

abi yeni ruhsatlarda böyle üstüne düşmezsen tek kişi olarak geçiyor kayıtlara bu yüzden çok kişi ceza yedi :pr: ben ruhsatımı plakamı kendim çıkartım ruhsatın dosyasını sigortacıdan aldım o doldurdu 2 kişilik olarak doldurdu

AT uygunluk belgesinde Oturma Yerinin Sayısı Ve Konumlarında: R1:1C, R2:1C yazıyor acaba bu ne anlama geliyor?

AT uygunluk belgesinde Oturma Yerinin Sayısı Ve Konumlarında: R1:1C, R2:1C yazıyor acaba bu ne anlama geliyor?

bu konu hakkında bilgim yok.oturulan koltuk sayısını gösterıyor olabılır.motorlarda 1kişi yazıyor bazı ruhsatlarda 2 olanlarınıda gördüm yani bu saçma biraz zaten şöför var bide 2 kişi eder 3 kişi bi motora 3 kişi binmek kesınlıkle kanunen suç bu konu hakkında bilgi edinırseniz bizide aydınlatın:rendeer:

bu konu hakkında bilgim yok.oturulan koltuk sayısını gösterıyor olabılır.motorlarda 1kişi yazıyor bazı ruhsatlarda 2 olanlarınıda gördüm yani bu saçma biraz zaten şöför var bide 2 kişi eder 3 kişi bi motora 3 kişi binmek kesınlıkle kanunen suç bu konu hakkında bilgi edinırseniz bizide aydınlatın:rendeer:

2 kişi yazanlar şöförle beraber 1 kişi yazanlarda tek kişi olarak geçiyor aslında dikkat edilse böyle saçmalık olmaz ama herşey köprüyü geçinceye kadar motoru satan aldığı paraya bakıyor takipçide uğraşmak istemiyor...bu yüzden ceza yiyen çok oldu forumda topic bile açtılar

2 kişi yazanlar şöförle beraber 1 kişi yazanlarda tek kişi olarak geçiyor aslında dikkat edilse böyle saçmalık olmaz ama herşey köprüyü geçinceye kadar motoru satan aldığı paraya bakıyor takipçide uğraşmak istemiyor...bu yüzden ceza yiyen çok oldu forumda topic bile açtılar
ceza yiyen olduda arkadas istihap haddi demek kullanıcı hariç oturacak kişi sayısı demek.yani küllüyen yalnış anlaşılmış yanlış olmaya devam eden bi durum bu.bak istersen bi araştır istihap haddinin ne olduğunu:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dün motorumu 4.000 bakımına götürdüm arkadaşlar
motordaki çekiş düşüklüğünü ustama bildirdim
açar bakarız eğer baskı balatadan ise malzemeler 75 işçilik 25 dedi.
sizce nasıl fiyatı yada fiyatlardan haberdar olan varmıdır :salut:[/QUOTE

baskı balta dediği debriyaj balatası buda arka varyatörün içinde 15 -20 liralık bir malzeme debriyaj balatası ben komple kapağın içindeki çeki aksamlarının hepsini değiştirttim debriyaj balatası arka - ön varyatör - kayıs + işçilik 150 bence çok pahalı sadece debriyaj balatasını değiştirecek ise

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 ----------

kardeş bende banarlıdan bilirmisin

çok piknik yapmaya gitmiştik oralara :)

ceza yiyen olduda arkadas istihap haddi demek kullanıcı hariç oturacak kişi sayısı demek.yani küllüyen yalnış anlaşılmış yanlış olmaya devam eden bi durum bu.bak istersen bi araştır istihap haddinin ne olduğunu:rendeer:

yeni ruhsatlarda istihap haddi yazmıyorki koltuk sayısı (sür.dahil) 2 veya 1 yazıyor....yamaha ybr 125 le bir arkadaş manisa girişinde çevrildi ikişilerdi herşeyi tam diye polise atar yapmaya çalıştı poliste koltuk sayısı 1 bu motora 2 kişi binilmez deyip kitledi cezayı :cat: sonuçta yanlış anlaşılıp yanlış yapılıyor bazı kişilerde beni ilgilendirmez ben parama bakarım diyip üstüne düşmüyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende meğer kendimi boştan yere yırtıyomuşum, şirketin içine düşmüşüz haberimiz yok.. şehitleri anma konvoyuna biri adı neden tech ben gelmem , biri iki gün önce filistin diye ağlıyordunuz şimdi ne değişti ben gelmem diyor, bende sazan gibi atlayıp adından milletten size ne katılıyosanız bu anlamlı güne katılın dedim ve beni ortak düşman ilan ettiler :):) meğer hepsi msn den yazışan arkadaslarmış :pr: neyse bu bana her naneye maydonoz olmamayı öğretti en azından..

bir iki gündür bunun stresinden buraya bişey yazamadım sizler ne yaptınız arkadaşlar??

bugün metzeller lastiklerim geldi anesmotordan kısmetse akşam yada yarın sabahtan taktırıcam ve artık içim daha rahat sürücem motorumu...

bu arada huska o topik içinde sende bana bişeyler yazdın ama o sinirle ters bişey söylemeyim diye cvp vermedim sana k.bakma..

ve 1 soru: servis lastiklerimi değiştirir değil mi?? gerekli aparatı vardır heralde....:silent:

yok arkadasım sadece cok sinirlisin galiba bana hiç bişey yazmadın.boşver seni anlıyorum ama gereksiz tartışmalara girme ne kadar millet için özverili olduğunuda az çok biliyorum.soruna gelirse servisinde lastikle ilgilenen bölüm vardır yoksada sen hiç birşey yapmıyacaksın gönderip taktıracaklar zaten:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
saol Huska....

bilmiyorum belkide abartıyorumdur ama ben aşırı Türk Milliyetçisi olduğumu sanıyorum ama asla ırkçı yada sınıfçı değilim sadece insanlar oturdukları yerden bari böyle hassas konulara her akıllarına geleni rahat rahat yazmasınlar, tek derdim buydu... neyse bide buraya taşımayım konuyu

doğrusu servisin içinde hiç o lastiği yatırıp janttan ayıran alet gibi bişey görmedim ama motor lastiği için belki ona ihtiyaç yoktur, bir levye ile de oluyor olabilir, artık gidince görücez bakalım..

abi lastiklerin hayırlı olsun güle güle eskit :cat: bu arada bizim motorların yanındaki mondial151rs yazısı ayretten satılıyormu ? veya bana kargo ücreti bana ait gönderebilcek biri varmı ? motorum siyah gri

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi lastiklerin hayırlı olsun güle güle eskit :cat: bu arada bizim motorların yanındaki mondial151rs yazısı ayretten satılıyormu ? veya bana kargo ücreti bana ait gönderebilcek biri varmı ? motorum siyah gri

saol kardeşim hepimiz sağlam ve güvenli lastikler üzerinde yol alalım inş.yarın sabah servise gidicem lastikleri taktırmaya şayet unutmaz isem sorarım, war ise alırım t.madde :wiinkk::cat:

bu arada RS lerin bütün renklerinde motorun o kısmı gri, bütün yazılar aynı renk

Son düzenleme:
Yanlardaki 151 RS yazısı satılmıyor, o parçaların değiştirilmesi gerekiyor veya tabela yapanlara yazdırılması gerekiyor. Ben ihtiyacım olduğu için servislerde araştırdım. Tabelacıda yapıldığını söylediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar