Merhaba arkadaşlar, son bir aydır motosiklet olayıyla ilgilenmeye başladım. Forumu ilk sayfasından itibaren sonuna kadar dikkatle okudum. Aslında bir otomobil kullanıcısı olarak bu renkli ve heyecanlı dünyaya girmeye karar vermemin ardından başlangıçtaki düşüncem daha önce hiç motosiklet kullanmamış olmam ve motorun düşük fiyatı nedeniyle bir mondial ve tercihen bir 151 rs almaktı, ancak forumda arkadaşların motorla ilgili yaşadığı sıkıntıları okuduktan sonra olabilecek arızaların üstesinden gelemeyeceğimi düşünerek bir yamaha ybr 125 satın aldım, motorum henüz elime geçmedi. Bana belki senin yerin burası değil gibi şeyler söyleyeceksiniz ancak forumu okumaya başladığım ilk andan itibaren kendimi buraya ait hissettim, herkes gayet samimi bir şekilde sorunlarını ve dileklerini iletiyordu. Özellikle motorinn in teknik açıdan oldukça detaylı açıklamalarını okumak önemliydi. Eğer beni aranıza kabul ederseniz gelecek hafta başlayacak olan motosiklet maceramda yaşayacaklarımı sizlerle paylaşmak ve sizlerden bilgiler, öneriler almak isterim. Bu arada Zonguldak'tayım.