Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
bu bnm motordu sattım

13082009433c.jpg

3 motor arasından hangisini seçiyim mondial 125 mt,suzuki an 125 hk,honda activa mondial 0 alınacak suzuki va honda 2.el hangisi iyi bakılırsa iyi gider 1015 yıl

S40

ya kardeşler s.a

benim cin malı monero 150 angelim var. tam egsozun motorla buluştuğu noktada sallantı yapıyodu. ses ve benzini abartılı bi şekilde sömürüyo. bi yerde sıktırdık. bi işe yaramadı egsozun sallantısı kesildi ama ses ve benzini içmeye devam ediyor. bu olay bize kaça patlar buna benzer bi olayla karşılaşan olmuştur muhakkak.

geçen yaz motorun kafası delinmiş yağ atıyo diye 200 tl motoru indirttiler bana. kazığı yedik yani. şimdide bilen birileri yol gösterirse memnun olurum. malum motor 1000 tl lik. yıllık masrafı 300 tl .. biraz yardımcı olun gözünüzü seviim...

ya kardeşler s.a

benim cin malı monero 150 angelim var. tam egsozun motorla buluştuğu noktada sallantı yapıyodu. ses ve benzini abartılı bi şekilde sömürüyo. bi yerde sıktırdık. bi işe yaramadı egsozun sallantısı kesildi ama ses ve benzini içmeye devam ediyor. bu olay bize kaça patlar buna benzer bi olayla karşılaşan olmuştur muhakkak.

geçen yaz motorun kafası delinmiş yağ atıyo diye 200 tl motoru indirttiler bana. kazığı yedik yani. şimdide bilen birileri yol gösterirse memnun olurum. malum motor 1000 tl lik. yıllık masrafı 300 tl .. biraz yardımcı olun gözünüzü seviim...

Kardes senin motor ile egsoz u ayiran contan yanmis onu denistirirsen mutlaka sorunun cözulur:mrgreen:

Değerli arkadaşlar hiç 151 RS lere xenon takan var mı ? düşüncelerinizi bekliyorm takılmalı mı takılmamalı mı ?

Saygılar.

ben taktım çok güzel ve şık duruyo yanlız çektiği akım fazla oldundan motoru çalıştısırken içbir ışıklı cihaz açmaman gerekiyor başka sorun yok :cat:

merhaba arkadaşlar.
151 rs de ön ve arka balatalardan sürekli olarak ciyak ciyak ses geliyor.
servis arasına toz girer pislik girer bu ses çıkar dedi.
balataları sökerek durumlarına baktım. iyi durumdalar.
bu seslerle birlikte 1500 km yol yaptım. sizce 1500 km yol gidildiğinde disk ve balatada pislik kalır mı?
ne yapabilirim?
neleri kontrol etmem gerekir?
yardımcı olursanız sevinirim.

(zaman zaman fren sistemlerini söküp balataları içeri basıyorum. sonra yerine takıp fren kullanmadan gidiyorum. bu durumda fren kullanana kadar ses gelmiyor. )

balataların kalıteli olanları ötmüyor daha ılk aldıgımda bendede aynı sorun vardı su an 20000kmdeyim allaha sukur frenlerden yana bi sıkıntım yok.önce dıskini bi kontrol ettir cızık asınma varmı daha sonra dediim gibi iyi bir balata takımı al pıyasada 10 lıraya stılan balatalar var onnardan sakın alma bıras daha para ver kalıtelisini al bu sıkayetın emınım gececek hoscakal

balataların kalıteli olanları ötmüyor daha ılk aldıgımda bendede aynı sorun vardı su an 20000kmdeyim allaha sukur frenlerden yana bi sıkıntım yok.önce dıskini bi kontrol ettir cızık asınma varmı daha sonra dediim gibi iyi bir balata takımı al pıyasada 10 lıraya stılan balatalar var onnardan sakın alma bıras daha para ver kalıtelisini al bu sıkayetın emınım gececek hoscakal

teşekkürler huska.
umarım dediğin gibi olur. motor daha 5000 de.

ya kardeşler s.a

wallah kardeşim monero motorun var asrın hatasını yapmısın v8 motorlu arabalar gibi benzin yiyorlar hepsi öyle ortalama yazın benzin ucuzken diyeyim arkadaş 300 kurus yakıyor dedi şimdi benzin pahalı oldu arkı gerisi ni sen hesapla 400 ü bile geçer egsozun ses olayı boğazdan yapar boğaz contasına baktır yağ atma olayında dediğin gib gazlanmısın 50 - 60 liralık iş ti keçeleri değiştiirecekler olay biter sana tavsiyem bence hiç durma sat iyice dağılmadan daha şimdiden dünyanın masrafını yapmıs :bounce:

bana mondial 125 mt ve 151 rs yi kıyaslarmısınız çok sevinirim çünkü karar veremedim 125 mt de aklım ama 151 rs yi 6-7 yıldan fazla kullanan varsa yazzısn çok sorun çıkarırmı 2 sinide 10 yıl sonra çalışır vaziyette görürmüyüm acaba:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------

:):mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar