oh sonunda bende kaptım RS imi. siyah ve gayet hos bu alet... bu fiata bu kadar motor nasıl olur? tamam kabül plastikler hafif ve sağlam sayılmaz, kabloları bi düzeltmek lazım filan falan, yinede hemen sevistik

1538 e bu alet sonucta herkeze tavsıye edilir bence.
8 seneden beri motor sahibiyim, 5 tane motor deyistirip, 200.000 inın üzerinde yol gittim veee 4 büyük kaza gecirdim, toplam 13 kemigim kırıldı, aylarca hastanelerde yattim.. nedenmi ? süratten ve doğru frenlemekten, kendine fazla güvenmekten ve bilgisizlikten. örnek: viraj sandıgımdan dar ve süratim fazla... bastim frene (arka frene) yavaşlayım diye ve kendimi cukurda buldum! (motor haşat ben hastane

) nemi oldu? frene yüklendigimden tüm ağırlik öne gecti, ön tekerin kontolü cok hasaslaşti, arka hafiflediğinden teker yere basmadi, kaydi ve ben kendimi hastanede buldum. peki doğrusu neymis? viraja girmeden önce hızı düşürmek, viraja başlarken, sadece o (yavaşlamış) hızını, hafif gaz vererek sabitleştirmek ve daha virajdayken, ortasina gelmeden, cok hasas bir sekilde gitdikce gaza yüklenip viraja yatmakmis... karsina bir sey cikarsada viraja daha da yatmak ama frene asılmamak! eeh pes doğrusu!!! bunu ben ne zaman düsünüp nasil uygulayim???? iste olay da orda zaten. deneye deneye bu bir refelks haline geliyor ve zamanla cok rahat bir sekilde farkına bile varmadan yapıyorsun. yaptığımız sürati kontrol etmesini bilmedikce kazalar bizi bekler. fren, gaz ve viraja yatmak 3 madde hepi hepizi... bunlari bilsende bilmesende 100 km/h la gidiyorsun ama 10km/h dan sonra kendini tutamaz hale geldigini ve bir yere carptiginda ucacagını da düşünüyormusun? bu nedenle: alin RS lerinizi cıkın sakin biyere ve 50km/h da nerde durarım, 70de 100 de, kaygan, islak zeminde nasil frene basarim ne zaman kayar önü arkasini hangi oranda kulanırım, hangi süratle ne kadar yatarim vs.. bunları deneyin ve motor deneyiminizi bir yerlerinizi kirmadan geliştirin ve bilgilerinizi okuyarak ve deneyerek coğaltin. üüff be roman oldu bu..