hep aynı tip benzin mi alıyosun yiani kusunsuzken süper alrsan ondan yapabilir.mesela hep süper kullanırken kursunsuz alırsan rolanti düşer ve boyle bir sorun olabilir.motorcumun bana soyledigine göre süper daha iyi diyo bu motorların calısması için.daha verimli calısıyo diyo.siz ne düşünüyosunuz?okan4037' Alıntı:beyler motoru calıstırdıgımda yolda gıderken elımı gazdan cektıgım zaman motor ıstop edıyor bugun yolda benı cok zor durumda bıraktı gıderken elımı gazdan cektım arkamda trafık akıyodu mecburen frene basıp yavasladım calıstırdım ama bu 5-6 kere oldu herzaman olmuyo bugun oldu bıde motoru ılk aldıgım zamanlar oldu..emınımkı sızdede olmustur onerecegınız bısı varmı
enis51' Alıntı:hep aynı tip benzin mi alıyosun yiani kusunsuzken süper alrsan ondan yapabilir.mesela hep süper kullanırken kursunsuz alırsan rolanti düşer ve boyle bir sorun olabilir.motorcumun bana soyledigine göre süper daha iyi diyo bu motorların calısması için.daha verimli calısıyo diyo.siz ne düşünüyosunuz?
100kh daha kalıtelı ıse nasılda bukadar fıyatta ucurum oluyor??? sakın gucsuz dıye cevap verme..... ayrıca kendı sahsı fıkrım o yenı cıkan motorlar ucuz cunku dahada kalıtesız yaptılar maalıyetı dusuk 100kh ile 151rs i nasıl karsılastırabılıyorsunuz ben anlamadım cok mantıksızMengu16' Alıntı:Dün Mondial 100KH modelini gördüm . 151RS ten en az iki kat daha kaliteli
990 YTL lik fiyatına rağmen !
mhakanhanci' Alıntı:servis bana kurşunsuz al dedi ve kullanma kitapçığa baktım orada da kurşunsuz benzin kullanın diyo
kesinlikle dogru değil motor için sakıncalıymıs hatta normalde bile kendin yıkarken ılık yani suyla yıkaman daha güvenliymiş.efsane09' Alıntı:arkadaslar bugun 40 km lık yoldan geldım yagmur yagıyordu motor camurdan gozukmuyordu. benzınlıge gıttım benzın aldım sonra o benzınlıklerdekı tazıklı sularla yıkadım motor kısmına su gıttı tabı halıyle. dumanlar gelmeye basladı motor sıcakken o sekılde yıkanması dogrumu benı bılgılendırırmısınız.
Mengu16' Alıntı:Dün Mondial 100KH modelini gördüm . 151RS ten en az iki kat daha kaliteli
Mengu16' Alıntı:Dün Mondial 100KH modelini gördüm . 151RS ten en az iki kat daha kaliteli