herkese merhaba. gursus dostum sunuda belirteyim, janti bende janti yamultmustum servis jantcida duzelttirdi, patlakla birlikte bana 25 e malolmustu. dostum kral bey yakin tarihte yazdigim sarfiyat degerlerine guvenebilirsin, defalarca kez olctum. kendim elektronik teknikeriyim, hesap benim isimdir. bu da benden: kendini ozgur hissetmen icin ya iki kanadin yada iki tekerin olmali. herkese saygilar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 AM ----------
gursus dostum kusura bakma cepten yazmak cok problemli. evet benim kayis koptugu zamanda arastirmistim, zamanin kayisa cok buyuk bir olumsuz etkisi var az once eski mesajimda ekleme yaptim. mesela benim de 2,5 yil hic lastiklerim patlamamisti fakat son 8 aydir ikide bir patliyor. artik cam, kut metal cubuk bile giriyor,patlatiyor. halbuki cok iyi gorunuyorlar 4-5 mm dis derinligi var. zamanla paket lastigi bile esneyip, curuyor ve kopuyor. yani zaman lastik malzemeleri harap ediyor. bence kayis esnemis. ayrica kral bey dostum yakit konusunda gursus kardesime katiliyorum. saglamlik mi, gursu dostum dedigin gibi o bir efsane, benimkininde resimleri geliyor hemde enduro tadinda, koy ve tarla yollarinda.