Yok kardeş o yazı zaten vardı bende nasılsa bulurum diye söktüm sökmeside bi zahmet mümkün değil yapışmaz yada sorunsuz sökülmez başkasından, birisi bana geniş piksel o yazıdan çekip buraya eklese ben onu ozalitçilerde halledeceğim, gönüllü bir arkadaş çıkarsa sevinirim, sadece yazı için kaput değişmeye gerek yok, zaten sırf mondialin bu sticker olayı yüzünden oraya başka bi marka yada alev görüntülü etiket bile düşündümde ozalit olayı yeni aklıma geldiği için vazgeçtim.
"""Yakıtında çok fazla kardeş hava filitreni değiş,hava filitresi takozlarını(süngerlerini) benzinle yada deterjanlı suyla güzelce bir temizle.Bujin değiştimi hiç?Motorun kaç km de şu an."""
Diğer konu olan yakıt ise evet fazla, söyledim hava filtresi sıfır değişti fakat bişi farketmedi 16.6 kuruş idi yakıt 15 oldu işte, hava filtresi takozlarının süngerlerinin ne olduğunu bilmiyorum, 2. el aldım haziranın 4ünde nerdeyse 3 ay oldu, motoru alırken arkadaş bujiyi yeni değiştim en kalitelisi demişti, 3 aydır buji ile ilgili bir sorunum çıkmadı, motoru 1700km de aldım şu sıralar 4700km oldu yani 3000km yaptım aldım alalı, fakat 2006 motor ve 1700 asıl km'si değildi, satan arkadaş bana km'yi daha önce sıfırladığını söyledi, nasıl yapılır bilmem fakat kendi söylediği bu, 15000km de olduğu varsayalım yada 10000km..
Şu yakıt düşerse hakketen çok sevineceğim..