Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
Arkadaşlar 151 RS yi diyelim ki 1800 YTL ye aldım. Bana başka ne gibi masrafları olacaktır. Tek tek yazar mısınız? Mesela ruhsatı aldığımız yer mi verecek yoksa biz mi alacağız vs gibi.

Teşekkür ediyorum

Arkadaşlar bir arkadaşla anlaştım. İkinci el motor almaya gidiyorum yarın. Resmi işlemlerini hiç bilmiyorum. Neler yapmalıyım söyleyebilir misiniz?

Sonradan dolandırılmayalım çünkü arkadaşı tanımıyorum

0km aldığın zaman emniyete gidip plaka çıkartıyorsun bide yanılmıyorsam 30ytl ye sigorta yaptırıyorsun.plakan çıkana kadar bayiinin sana verdiği sevk irsaliyesini kullanabilirsin.
2.el aldığında önce noterden satışı alıyorsun daha sonra sigortacıya gidip trafik sigortası yaptırıyorsun. Trafik sigortasından sonra da ruhsatı üzerine alıyorsun.anlattığım sıralama önemli. Eğer motorun muayenesi gelmişse sigortadan sonra muayeneyi yaptır bu şekilde emniyete git ve yeni ruhsat çıkar

arkadaşlar herkese selamlar , bende asya 150t1 almayı düşünüyorum sıfır ve 1850 ytl ye buldum , ancak bi arkadaş daha yazmıştı cevap verilmemiş asya kapanıyo parçasını bulamazsın diyolar ne dersiniz? bunumu tavsiye edersiniz yoksa mondial 151 mi? yakıtı nasıldır? 150 cc olup daha hafif bişey alsam daha verimli olurmu yakıt çok farkedermi? tavsiyelerinizi bekliyorum

arkadaşlar herkese selamlar , bende asya 150t1 almayı düşünüyorum sıfır ve 1850 ytl ye buldum , ancak bi arkadaş daha yazmıştı cevap verilmemiş asya kapanıyo parçasını bulamazsın diyolar ne dersiniz? bunumu tavsiye edersiniz yoksa mondial 151 mi? yakıtı nasıldır? 150 cc olup daha hafif bişey alsam daha verimli olurmu yakıt çok farkedermi? tavsiyelerinizi bekliyorum

cup al pişman olma

rs bnce guzel bı motor bınıcısıde hayvan gıbı kullanmazsa gzl motor 2,el almıştım bı kaç sorunu wardı onları yaptırdı şimdı 2-3 sorun kaldı onları daha parasızlıktan yaptıramadım
bişey sormak istiyorum
kayışın oldugu yerden kalkışta çok ses gelıyo orayı acıp kayışa bıraz su doktum ses kesıldı bide orası pas olmuş oraya nasıl bişey yapmamız gerek acaba ?

bide disk kılıtını ustunde unuttum gaz verınce arka fren sıstemı allah rahmet eylesın ne kadardır acaba balata+fren sistemı =?

asya kapından içri sokma bizim burda kim aldıysa hepsinin belden yani ortadan koptu yolda giderken dahılıyorr 151 rs güzelde çok yakıyor benzin düşmanı bak bende var diye söylemiyorum 150 hs al pişman olmazsın benzin çok az hız desen var ama yinede alasın die sölemiyorum sen bilirsin benimki 15000 km de daha bugüne kadar hiç bir parçası değişmedi tabi genel değiştirilmesi gereken seyler hariç ona göre karar senin hiç bir arıza yapmadı artı birde km ye bak ona göre karar ver birde iyi bir kullanıcıysan diyecek bişi yok :bounce:

asya kapından içri sokma bizim burda kim aldıysa hepsinin belden yani ortadan koptu yolda giderken dahılıyorr 151 rs güzelde çok yakıyor benzin düşmanı bak bende var diye söylemiyorum 150 hs al pişman olmazsın benzin çok az hız desen var ama yinede alasın die sölemiyorum sen bilirsin benimki 15000 km de daha bugüne kadar hiç bir parçası değişmedi tabi genel değiştirilmesi gereken seyler hariç ona göre karar senin hiç bir arıza yapmadı artı birde km ye bak ona göre karar ver birde iyi bir kullanıcıysan diyecek bişi yok :bounce:

çok yakıyo dıyosunda 80ı gecme 70efalan gıt bn 5ytlık bnzınle denedım 65-70 km gidito

bende ona bakılırsa 6 milyonluk benzinle 110 km gezdim buna ne dersin inanılmaz bişi değilmi inanması çok zor

bende ona bakılırsa 6 milyonluk benzinle 110 km gezdim buna ne dersin inanılmaz bişi değilmi inanması çok zor

banarlı tamamen ayar meselesi ben açıkçası yazılanlara inanmıyorum mondialin sitesindeki hs rs farkı yok sadece hs de rs de çok fazla ortaya çıkan sorunları yok ederek farklı bir isim altında çıkarıldı. grenajları değiştirip bi kaç yerini değiştirp satıyolar bunların hepsi çindeki aynı fabrikadan çıkıyor

banarlı tamamen ayar meselesi ben açıkçası yazılanlara inanmıyorum mondialin sitesindeki hs rs farkı yok sadece hs de rs de çok fazla ortaya çıkan sorunları yok ederek farklı bir isim altında çıkarıldı. grenajları değiştirip bi kaç yerini değiştirp satıyolar bunların hepsi çindeki aynı fabrikadan çıkıyor

alakası yok kardeşim ne alaka ister inan ister inan ma çinde toplanmıyor bunlar parçalar halinde geliyor bayilere veriliyor bayiler yani servisler topluyorr

motorunudamı burdaki servisler topluyo bende biliyorum burda toplandığını benimkide demir kasada gelmişti sadece amortisörleri takıyolar direksiyon öndeki ayak koyma yerinde oluyo onu yerine yerleştiriyolar

slm arkadaşlar bn foruma yeni üye oldum bnimde bir 151 rsm var 5171km civarındayım sorunsuz yola devam (bakımlar düzenli yapıldığından)

ya arkadaşlar acılen bılgı lazım bu 151rs nın far ampulu h kaç diye gecıyo

o nu çözemedim bi yardım etsende yuklesem şu resimleri

vido linki verim bari bu bnim meşur egzostum acuk ateşli emme olacak okadar bunuda deiştirecem yakında http://akilli.tv/video/199505/151-rs-eksoz-abart-alevli-atesli-super-sabirla-izlee!!.aspx

dostum sitede açıklaması var araştır istersen bi ben sana yine kabaca anlatıyım http://imageshack.us/ adresine gir gözattan eklemek istediğin resmi bul host it e bas çıkan linklerden en alttakini kopyala msj yazarken ki ekranda resim ekleye tıkladıktan sonra çıkan kutuya linki yapıştır off ömrüm bitti :mrgreen:

saol kardeeş ilk denemem
url]
url]
url]
url]

arkadaşlar bişey sorcam bnim rsmin arkajantı yamulmuştu düzelttirdim ama yıne hafiften yamukluk var bu yamukluğun motor takozlarına vb yerlere zararı olurmu??? deiştirmem gerekmi?:pale:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar